Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΚορινθίαΚόρινθος: Νέοι υποψήφιοι με Σταυρέλη

Κόρινθος: Νέοι υποψήφιοι με Σταυρέλη

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Τεχνικός στον ΔΕΔΔΗΕ του Ομίλου ΔΕΗ. Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου. Γεννήθηκε στην Κόρινθο, στην περιοχή του Συνοικισμού, όπου μεγάλωσε και εξακολουθεί να διαμένει. Είναι ο τέταρτος από τα 8 αδέλφια της οικογένειας Καρασταμάτη. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (στίβο) και το ποδόσφαιρο όπου και διακρίθηκε. Ο Γιώργος πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

2. ΤΟΥΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ – Πρώην ιδιοκτήτρια του Κέντρου Αισθητικής «Ομορφιά και Ευεξία» στη Κόρινθο. Απόφοιτη Αισθητικής και Κοσμηματολογίας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννημένη το 1983 στην Κόρινθο. Παντρεμένη με τον Ελευθέριο Καλαρά και μητέρα ενός παιδιού. Εκπαιδεύτρια στο Τμήμα Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ Ευρωπρόοδος στην Κόρινθο. Πρώτη φορά συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές.

Η Γιώτα θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3. ΚΕΜΕΡΛΗ ΙΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ – Υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα. Σπούδασε στο Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων. Γεννήθηκε το 1997 και είναι κάτοικος Συνοικισμού Κορίνθου. Με προσφυγική καταγωγή. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται στις δημοτικές εκλογές.

Η Ιουλία θα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Κορίνθου.

4. ΣΤΑΡΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Γεννήθηκε το 1988 και έχει μεγαλώσει στην Αρχαία Κόρινθο. Απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΤΕΙ Κρήτης. Ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα της ειδικότητάς του. Πρώην Ελεύθερος επαγγελματίας στην Αρχαία Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί. Πρώτη φορά συμμετέχει σε δημοτικές εκλογές.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα