Αργολίδα"Η μάσκα"… και τα εγκαίνια της έκθεσής της

“Η μάσκα”… και τα εγκαίνια της έκθεσής της

Δεκατρείς εικαστικοί καλλιτέχνες (ζωγράφοι και γλύπτες) έφεραν τις μάσκες τους και τις εκθέτουν στην αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου, σε μια κατάμεστη από φιλότεχνους αίθουσα.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, εντάσσεται στο πλαίσιο των εφετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων και είναι συνδιοργάνωση του Δήμου, του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και του Συλλόγου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄.

Μα, βέβαια, τα εύσημα ανήκουν πρωτίστως στους υπέροχους και άξιους εικαστικούς που τιμούν την Τέχνη και την πόλη μας. Τα έργα τους πληρούνται από φαντασία και έμπνευση, δίνοντας προεκτάσεις στο αντικείμενο που ονομάζεται ΄΄μάσκα΄΄, πέρα από τον αποκριάτικο χαρακτήρα της.

Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των καλλιτεχνών που μετέχουν στην έκθεση (με αλφαβητική σειρά)… όχι επειδή το επιζητούν οι ίδιοι αλλά, κυρίως, γιατί με τα έργα τους δείχνουν ότι στην κοινωνία της πόλης μας υπάρχει πυρήνας Τέχνης..

Βασίλης Αξελής, Ιωάννα Βελερή, Τάκης Κορωνιώτης, Αδαμαντία Κωνσταντινίδη, Κατερίνα Μπεκιάρη, Δημήτρης Μαυρόγιαννης, Κωνσταντίνα Νανοπούλου, Μαρία Νικολάου, Ιώ Παππά, Σωτήρης Σταθακόπουλος, Χάρις Τσεκούρα, Bozena Tworz, Δημήτρης Χατζόπουλος… είναι τα ονόματα των καλλιτεχνών…

Δημότες και επισκέπτες της πόλης μπορούν να επισκέπτονται τις ΄΄μάσκες΄΄, να τις θαυμάζουν και να συζητούν με τους εικαστικούς καθημερινά από τις 7.00 έως τις 10.00 το βράδυ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα