Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣυνάντηση Ανδριανού με Παπαγιαννίδη για την πορεία υλοποίησης των έργων του Αναβάλου

Συνάντηση Ανδριανού με Παπαγιαννίδη για την πορεία υλοποίησης των έργων του Αναβάλου

Σε συνέχεια της πρόσφατης σχετικής συνάντησης που διεξήχθη τον Ιανουάριο, ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε εκ νέου με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες και συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων πνοής του Αναβάλου.

Συγκεκριμένα:

  • Σε ό,τι αφορά το έργο μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα, προϋπολογισμού 7.896.500 ευρώ, ενώ έγινε η προκήρυξη, άνοιξαν οι προσφορές και αναδείχθηκε η σειρά των αναδόχων, κανείς δεν ανανέωσε μέσα στην προβλεπόμενη περίοδο ώστε να αναλάβει να υλοποιήσει το έργο. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζεται νέα προκήρυξη που θα βγει στο αμέσως επόμενο διάστημα.
  • Σε ό,τι αφορά την επέκταση προς Ερμιονίδα, έργο προϋπολογισμού 68.350.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των δικτύων διανομής, έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, σύντομα θα ξεκινήσουν οι σχετικές αναρτήσεις και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει η προκήρυξη του έργου.
  • Σε ό,τι αφορά την επέκταση προς Ασκληπιείο – Επίδαυρο, όπου μεγάλο μέρος του κεντρικού αγωγού έχει ήδη ολοκληρωθεί, στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες δόθηκαν οι κατευθύνσεις για γρήγορη λύση των προβλημάτων της παράκαμψης Νέας Τίρυνθας και Αγίου Ανδριανού, καθώς και των υπολοίπων εκκρεμοτήτων που υπάρχουν για τις δεξαμενές.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα