ΚορινθίαΥποψηφιότητα Δέδε στην Κορινθία

Υποψηφιότητα Δέδε στην Κορινθία

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κορινθία είναι μια θέση μάχης αρχών και προοπτικής. Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, θα ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου το κόμμα και ο Πρόεδρός μας, Αλέξης Τσίπρας.

Μαζί με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συναπαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας, μαζί με όλο τον δημοκρατικό, προοδευτικό κόσμο της Κορινθίας θα δώσουμε το νικηφόρο αγώνα, που θα οδηγήσει στη μεγάλη πολιτική αλλαγή και σε μια νέα εποχή ελπίδας και δικαιοσύνης για την Ελλάδα και τον τόπο μας.

Η συμμετοχή μου σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί τη συνέχεια μιας αγωνιστικής και δημιουργικής διαδρομής, με θετικό αποτύπωμα, τόσο στο χώρο της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας (2011-2014) και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» σήμερα, όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως Γενικός Γραμματέας Υποδομών την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (2015-2019), με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Πετύχαμε πολλά. Τώρα χρειάζεται να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Σήμερα, ξεκινάμε ένα νέο μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση και την ενίσχυση της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή.

Απευθύνομαι σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Κορινθίας. Όχι στα λόγια. Με έργο. Όπως πάντα. Κλείνουμε την αυλαία της νεοσυντηρητικής διακυβέρνησης και κτίζουμε τη γέφυρα προς το μέλλον του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Περνάμε μπροστά !

Γιώργος Δέδες

Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα