ΆρθραΗ Στήλη του Κακού…

Η Στήλη του Κακού…

…Την γράφει ο Χείριστος

► Εντάξει, είναι γνωστό πως οι καταβολές της πλειοψηφίας των κατοίκων της Αργολίδας απαντώνται στα Δεξιά. Τώρα δεν έχει σημασία το πως και το γιατί. Άλλοι γίνονται κυρίως λόγω του πατέρα τους Ολυμπιακοί, και άλλοι Παναθηναϊκοί.

► Τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Κεντροαριστεράς έχει καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ – αν δηλαδή θα μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ομοίως τη ΝΔ και ούτω καθεξής…

Από τη μία έχουμε τις παρθένες του Τσίπρα που πάλι θα φάνε ξύλο πολιτικό αν εκλεγούν, γιατί οι επιδεινούμενες παγκόσμιες συγκυρίες θα τους ξεπεράσουν και από την άλλη έχουμε τα “φυντάνια” του Συστήματος Μητσοτάκη. Οι μεν θα εκτεθούν ξανά γιατί δεν θα μπορούν να υλοποιήσουν το ηθικολογικό πρόγραμμα τους και οι δε σε μεγάλο ποσοστό είναι σεσημασμένα πολιτικά λαμόγια εκ του αποτελέσματος των πεπραγμένων τους στα τέσσερα χρόνια που ανέλαβαν τη χώρα.

► Εμείς πάντως ως εφημερίδα δεν θέλουμε πολλά – πολλά και κολλητηλίκια με κανέναν τους. Αφενός γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι τσίπηδες και αφετέρου για να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε την πλάκα μας μέσα από αυτές τις στήλες και να τους τα “χώνουμε” όποτε μας τη δώσει άγρια…

► Εξάλλου με όποιον από δαύτους (υπάρχουν πάντα και φωτεινές εξαιρέσεις) αποφασίσουμε να ασχοληθούμε σοβαρά θα γελάσουμε πολύ καθότι οι περισσότεροι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους θρυλικούς παπατζήδες της Ομόνοιας.

► Βουλευτής σου λέει ο άλλος. Τουτέστιν χειροκροτητής της πολιτικής μακακίας που θα εκτοξεύσει από το Βήμα της Βουλής ο εκάστοτε Αρχηγός του και αβίαστος ψηφοφόρος του κάθε αντιλαϊκού και σε πολλές περιπτώσεις Αντισυνταγματικού νομοσχεδίου που θα του σερβίρουν.

► Μη θυμώνετε ρε παιδιά. Στο κάτω – κάτω αυτούς θέλουμε αυτούς θα πάρουμε… Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς ο κοσμάκης, που ρίχνουμε στην κάλπη ο,τι να ναι με βάση τα χαζό – συμφεροντάκια μας.

► Δηλαδή, πόσοι από εσάς που διαβάζετε είτε με ευθυμία είτε με δυσθυμία αυτά που γράφω ως Χείριστος περνάτε εφέτος καλύτερα στη ζωή σας από πέρσι; Τι έκαναν όλοι αυτοί για να βελτιώσουν την καθημερινότητά σας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα