ΑργολίδαΣυνάντηση Κωστούρου με Βλάση

Συνάντηση Κωστούρου με Βλάση

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στο Δημαρχείο του Δήμου Ναυπλιέων τον βουλευτή Αρκαδίας και πρώην υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα τέθηκαν γενικότερα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας καθώς και ζητήματα που αφορούσαν την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στη διάρκεια της συζήτησης ενημέρωσε επίσης  τον κ. Βλάση για όλα τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο καθώς και τον σχεδιασμό από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής της προβολής του Δήμου Ναυπλιέων ενόψει των διακοπών του Πάσχα αλλά και της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου. 

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και ανανέωσαν την επικοινωνία τους για το προσεχές διάστημα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν , ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Λεβεντογιάννης, Παναγιώτης Λέντζος, Κώστας Ρούτουλας, Γιώργος Δρούγκας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ Γιάννης Μπούνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τάσος Ζαφείρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου Νικος Χρόνης,  ο Γ.Γ. του δήμου Παναγιώτης Μπούκουρης και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Θεοδωρακίδης. 

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα