Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους στο πλαίσιο των επισκέψεων του Γενικού Γραμματέα σε εκπαιδευτικές μονάδες της Αργολίδας.
Στις εγκαταστάσεις του σχολείου συναντήθηκαν με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου, τον Διευθυντή του ΚΕΔΑΣΥ Αργολίδας, τον Διευθυντή και εκπαιδευτικούς τους σχολείου με τους οποίους συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την ειδική εκπαίδευση και ευρύτερα την εκπαίδευση στην Αργολίδα.
Κατά την επίσκεψη τους διαπίστωσαν τις άρτιες εγκαταστάσεις του σχολείου και την πλήρη στελέχωσή του που του επιτρέπει να επιτελεί ακώλυτα το σημαντικό του έργο.
- Άγγελος Δαρδάνης: Το τελευταίο αντίο στο Άργος και η έκκληση για τη “Φλόγα”
- Απόψε στις ακρογιαλιές…: Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη αποψινή πρεμιέρα στο Αρτίκι
- Πυροσβέστες στην Τροιζήνα “κάθισαν στα θρανία”
- Μετά τον παγετό… το χαλάζι – Παρέμβαση Πουλά για τις αποζημιώσεις
- ΣΔΕ Κρανιδίου: Στις εντυπωσιακές Δολίνες Διδύμων οι μαθητές
- Τατούλης: “Τι έγιναν τα 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος ΤΑΠΤοΚ Αρκαδία 2020”;













