Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΔύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην υπηρεσία της ΔΕΥΑΝ

Δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην υπηρεσία της ΔΕΥΑΝ

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η ΔΕΥΑΝ εκσυγχρονίζονται και πρωτοπορούν σε ότι αφορά τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου παραδόθηκαν στο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνη δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης.

Ο Δήμος Ναυπλιέων μπαίνει δυναμικά στην τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που αποτελεί το μέλλον στις μετακινήσεις, προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

Μια συμβολική κίνηση με την οποία προωθείται στη πράξη η ηλεκτροκίνηση στην αστική κινητικότητα αλλά και μια ουσιαστική παρέμβαση που εξοπλίζει την ΔΕΥΑ Ναυπλίου ακόμα περισσότερο στο τεράστιο και πολυσχιδή έργο που επιτελεί.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κατά την παραλαβή των οχημάτων δήλωσε:

«Παραλάβαμε σήμερα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν έχουν ούτε δαπάνη συντήρησης ούτε δαπάνη κίνησης. Αποτελεί μια πράξη με μεγάλο συμβολισμό που δείχνει πως ο Δήμος Ναυπλιέων βαδίζει με σταθερά βήματα στο μέλλον μέσα από την πράσινη ενέργεια  και την ηλεκτροκίνηση. Σε αυτή την νέα εποχή της πράσινης ανάπτυξης για την προστασία του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης ενέργειας ως Δημοτική Αρχή εφόσον το νομικό πλαίσιο το επιτρέψει είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε και άλλες παρόμοιες δράσεις με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων αλλά της ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα