Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑργολίδαΣυνάντηση Γαβρήλου με Σπίρτζη και το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας

Συνάντηση Γαβρήλου με Σπίρτζη και το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας

Με διαδοχικές συναντήσεις σε Αθήνα και Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, ενημερώθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους Αργολίδας και τις ανάγκες που υπάρχουν για καλύτερη προστασία και ασφάλεια των πολιτών του νομού. Συζητήθηκαν εργασιακά, ασφαλιστικά και μισθολογικά θέματα των αστυνομικών υπαλλήλων. Ιδιαίτερα, συζητήθηκε το δίκαιο αίτημα για την αναγνώριση και θεσμοθέτηση του επικίνδυνου του επαγγέλματός τους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας έχει ανάγκη από αστυνομικό προσωπικό, κυρίως η περιοχή της Ερμιονίδας. Τους θερινούς μήνες, η πίεση με την αύξηση των επισκεπτών γίνεται μεγαλύτερη και θα πρέπει να υπάρξει ένας σχεδιασμός για καινούργιες τοποθετήσεις αστυνομικών στο νομό.

Το κτηριακό πρόβλημα του Άργους και η στέγαση των Υπηρεσιών απασχολεί έντονα την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αργολίδας.

Ο Τομεάρχης ΠΡΟ.ΠΟ. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κ. Χρ. Σπίρτζης, δεσμεύτηκε να δει το επόμενο χρονικό διάστημα εκπροσώπους των ένστολων Αργολίδας, για να συζητήσει τα θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και το στελεχικό δυναμικό του νομού.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα