ΑργολίδαΔ. Ορφανός: Θα στηρίξουμε δυναμικά το Τολό και τους επαγγελματίες του

Δ. Ορφανός: Θα στηρίξουμε δυναμικά το Τολό και τους επαγγελματίες του

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός και συνεργάτες του από τον συνδυασμό “Όραμα Δημιουργίας” και το “Ανάπλι Εμπρός”.

Στη συνάντηση η πρόσεδρος του Συλλόγου Μάνια Δεδέα και τα μέλη του Δ.Σ Μανώλης Σκαλίδης και Σταύρος Κωτσιόπουλος ενημέρωσαν για τα μείζονα θέματα του Τολού με πρώτο βέβαια τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει από τα έργα που είναι-τον τελευταίο καιρό -σε εξέλιξη στον κεντρικό δρόμο του Τολού.

Όπως είπαν οι εκπρόσωποι του συλλόγου παρά τα συνεχήυπομνήματα και τις τηλεφωνικές επαφές με αρμοδίους του Δήμου Ναυπλιέων για να τους δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα των έργωνουδεμία επίσημη απάντηση έχου νπάρει!!!

Ούτε μια συνάντηση με την αρμόδια τεχνική υπηρεσία που έχουν ζητήσει.

Έργα που θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει νωρίτερα και    να μην δημιουργούν τόσο μεγάλο πρόβλημα στην έναρξη της τουριστικής περιόδου με αβέβαιο χρονικό ορίζοντα.

Επίσης έγινε αναφορά  σε βασικά αιτήματα του επαγγελματιών του Τολού όπως η άμεση βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας,  η ανάγκη πληρέστερης υδροδότησης, αλλά και η οργανωμένη προβολή της περιοχής και του τουριστικού προϊόντος του ευρύτερου Δήμου, με σύγχρονη τεχνολογία και τα social media.

Ακόμη ο καθορισμός επαρκών θέσεων ΑΜΕΑ σε χώρους στάθμευσης.

Έγινε ακόμη συζήτηση για την μεγάλο στόχο της δημιουργίας του καταδυτικού πάρκου, της αξιοποίησης μονοπατιών κλπ με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Από την πλευρά τους ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός και τα στελέχη που τον συνόδευαν τόνισαν ότι ‘’βούληση της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η έμπρακτη στήριξη του Τολού, των επαγγελματιών και των κατοίκων του με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις’’.

Τόσο ο κ. Ορφανός με τους συνεργάτες του όσο και οι εκπρόσωποι του ΣΕΤ συμφωνήσαν ότι το Τολό πρέπει να γίνει ένας “προορισμός εμπειρίας” μέσα από συνδυασμό δράσεων, παρεμβάσεων, με σύγχρονη ανάδειξη της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του, τη γαστρονομία, τη σύνδεση του με το Ναύπλιο, την Επίδαυρο, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις φυσικές ομορφιές όλου του Δήμου Ναυπλιέων και της Αργολίδας συνολικά.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα