ΆρθραΗ Στήλη του Κακού…

Η Στήλη του Κακού…

…Την γράφει ο Χείριστος

► Εκτός τόπου και χρόνου βαδίζουν οι περισσότεροι από δαύτους. Υπόσχονται σωτηρία οικονομική, κοινωνική ενώ κλείνουν το μάτι στις γιαγιάδες και τους παππούδες πως κάτι θα εισηγηθούν στον μεγαλοδύναμο (μπρρρρ) και για τη σωτηρία της ψυχής.

► Προφανώς καταλάβατε πως το ανωτέρω σχόλιο αναφέρεται στους απανταχού υποψήφιους βουλευτές.

► Για να μας έρθει στη μάπα πάλι το χαμόγελο, να γεμίσουν οι τσέπες μας λεφτά, για να βγαίνει ο ήλιος πιο λαμπερός κάθε πρωί και διάφορες μαλακίες και ανέφικτα.

► Ο κόσμος έχει πει το ψωμί ψωμάκι και είναι έτοιμος να χρησιμοποιεί κεριά πάλι τα βράδια όπως πριν εκατό χρόνια και αυτοί προκειμένου να πάρουν κάνα σταυρουδάκι της απελπισίας υπόσχονται για τα πάντα. Αυτιά δεν έχουμε σκουλαρίκια γυρεύουμε, πράσινα κόκκινα και μπλε…

► Το πιο κωμικοτραγικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συγκροτήθηκε στην Τρίπολη. Όταν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι ανακοίνωσαν σε μια νέα γαλάζια υποψήφια πως πρέπει να βάλει λεφτά και από την τσέπη της για τα έξοδα του προεκλογικού αγώνα λιποθύμησε.

► Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του διδάκτορα της ιατρικής Κώστα Βλάση είναι το ψηφοδέλτιο της πλάκας εκεί στην Αρκαδία. Άσχετα βέβαια αν το βουλευτιλίκι θα χρησιμοποιηθεί για την κατάληψη του Περιφερειακού Βασιλείου.

► Να δω Αβραμόπουλο Βουλευτή Ηλείας και ας αγιάσω, καλά, ας μην το κάνω και τόσο σκληρό για μένα. Ρε Δημήτρη, από την πίσω πόρτα πάλι; Πώς μπλέκεις έτσι συνέχεια;

► Αυτούς του γιώτινγκ – σόου που γίνεται στο Ναύπλιο αν και έχουν περάσει έξι χρόνια δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη. Πόσο τζαμπατζήδες και ζήτουλες είναι. “Να μας δώσει η Περιφέρεια, να μας παραχωρήσει ο δήμος, να μας κάνει η πόλη,” όλο κάτι απαιτούν. Γιατί, για να σκορπίζουν λίγη χρυσόσκονη για δυο μέρες το χρόνο στα πέριξ….

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα