ΆρθραΗ Στήλη του Κακού…

Η Στήλη του Κακού…

…Την γράφει ο Χείριστος

► Με αλμυρό νερό ποτίζεται το Αργολικό πεδίο, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι αγρότες. Κύριοι τοπικοί εθνοπατέρες πως τα βλέπετε να πράγματα; Να ποτίζουν με εμφιαλωμένα; Ή να συνηθίσουν να τρώνε παστά βερίκοκα και αλμυρά πορτοκάλια;

► Θα ξαναβγεί λένε ο Νανόπουλος δήμαρχος στην Κόρινθο. Εδώ πήρε ο Μητσοτάκης 41% με σωρεία σκανδάλων. Γιατί να ανησυχεί ο Βασίλης δηλαδή;

► Και όσο για τον Τζιούμη στην Τρίπολη. Ε, δεν είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος όσο θέλουν κάποιοι να τον παρουσιάζουν. Ντέρμπι κανονικό κει ψηλά στην Τριπολιτσά.

► Γράφουμε σταθερά πως ο Νίκας δεν θα κατέβει εκ νέου για Περιφερειάρχης. Αν μη τι άλλο, όχι με χρίσμα από τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Γιαυτό όπου σταθεί και όπου βρεθεί βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες.

► Μέχρι και… μάνατζερ επιστράτευσαν υποψήφιοι εθνοπατέρες, για να αξιολογήσουν τάχα μου τις εφημερίδες και τα sites της Αργολίδας.

► Προσέλαβε δηλαδή ο τάδε υποψήφιος έναν ειδικό για να αξιολογήσει φερειπείν τις “Αργολικές Ειδήσεις”. Και αναλόγως να πράξει. Να πει στον επίδοξο σωτήρα του έθνους αν οι Ρασσιάς – Μπουγιώτης διαβάζονται από τον κόσμο. Ένας τύπος που μπορεί να μην ξέρει ούτε που πέφτει το κέντρο του Ναυπλίου να κρίνει τους ανωτέρω που έχουν φάει την Αργοναυπλία με το κουτάλι και την οργώνουν συνεχώς.

► Και καλά, το παράδειγμα με τους δύο συναδέλφους ήταν τυχαίο, μπορεί και να μην ισχύει. Πάντως εδώ σε εμάς το είπαν ξεκάθαρα. Θα σας αξιολογήσουμε. Και προφανώς μας έκοψαν. Μια έντυπη εφημερίδα όπως είναι η Ενημέρωση Πελοποννήσου, με εκατοντάδες συνεντεύξεις στην πλειοψηφία με ανθρώπους της περιοχής, με συλλογικότητες, με χιλιάδες άρθρα κρίσης, με εκατοντάδες έρευνες που αφορούν κυρίως στα προβλήματα της ευρύτερης κοινωνίας της Αργολίδας και όμως από τους φωστήρες – επικοινωνιολόγους κόπηκε από τις προτιμήσεις…

► Αφού “σας την κάθεται” ο Αδριανός εδώ και τόσο χρόνια, αντιλαμβάνεστε έτσι δεν είναι; Πάλι καλά στο ΠΑΣΟΚ που επανεξελέγη κείνος ο Πουλάς και διασώζει την τιμή των όπλων.

► Όσο για του γραφικούς θεματοφύλακες της Αριστερής διανόησης στο ΣΥΡΙΖΑ… Τι να πρωτογράψω; Μιλάμε ότι οι κοκοβιοί θα εφάρμοζαν εξυπνότερη πολιτική προεκλογικά. Πήγαν να κοτσάρουν στον Γαβρήλο που μάχεται εδώ και χρόνια διάφορους “Κουμμουνδουροκατέβατους”. Οι οποίοι με ανερμάτιστη αλαζονεία φρόντισαν να απαξιώσουν αρκετά τοπικά και περιφερειακά μέσα. (Ρέ όξω) Έκαναν τους ονειροπόλους της ΝΔ να πιστέψουν ότι μπορούν να βγάλουν στις 25 Ιουνίου και δεύτερη έδρα. Να το δούμε και αυτό; Γιατί όχι ρε; Είμαστε οι επιλογές μας, γιαυτό και εγώ βράζω στα καζάνια της κολάσεως, με τη διαφορά πως τη βρίσκω αφάνταστα… Αχαααχαχαχαααχαχαχα.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα