ΑρκαδίαΜεγαλόπολη: Εκδήλωση - Μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση του Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας...

Μεγαλόπολη: Εκδήλωση – Μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση του Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου

Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαλόπολης στις 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την Παρουσίαση του Έργου: «Μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση του Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου ΜΕΚΕΠΠ)».

Η εκδήλωση οργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXO A.E., το Πράσινο Ταμείο και οικοδεσπότη το Δήμο Μεγαλόπολης.

Η ανωτέρω μελέτη ανατέθηκε στην ΔΕΘ-HELEXPO από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του Μνημονίου Κατανόησης και Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) και της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε.

Η ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. ανέθεσε μετά από δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό σε ανάδοχο, την εκπόνηση του έργου. Το έργο ξεκίνησε τον Μάιο 2023, βρίσκεται σε φάση υλοποίησης και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

10.30-11.00Υποδοχή συμμετεχόντων
11.00-11.10Καλωσόρισμα. Εναρκτήρια Ομιλία.
Αναστάσιος Τζήκας–Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPOA.E.
11.10-11.20Καλωσόρισμα
Στάθης Σταθόπουλος–Πρόεδρος Πράσινου Ταμείου
11.20-11.40Χαιρετισμοί Εκδήλωσης
Πελοπίδας Καλλίρης-Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Παναγιώτης Νίκας–Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος–Δήμαρχος Μεγαλόπολης
11.40-11.55Δράσεις Πράσινου Ταμείου στις Λιγνιτικές Περιοχές
Δρ.Ελένη Χούλη-Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό Πράσινου Ταμείου
11.55-12.10Παρουσίαση του Έργου: «Μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση του ΜΕΚΕΠΠ» Δρ.Δημήτρης Κουρκουρίδης–Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης ΔΕΘ- HELEXPOA.Ε.
12.10-12.30Μεθοδολογική Προσέγγιση του Έργου: «Μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση του ΜΕΚΕΠΠ» Εμμανουήλ Μπαλτάς-ReDePlanΑ.Ε.
12.30-13.00Ερωτήσεις. Τοποθετήσεις. συζήτηση
13.00Κλείσιμο Εργασιών Εκδήλωσης

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, Οικονομολόγος-Σύμβουλος Ανάπτυξης. Ειδικός Συνεργάτης ΔΕΘ-HELEXPOA.E.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα