Αργολίδα2ο TOLO FEST

2ο TOLO FEST

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το 2ο TOLO FEST, στο Λιμάνι του Τολού, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023.

Πρόκειται για μια απίθανη βόλτα στα μυστικά της γαστρονομικής κουλτούρας της περιοχής μέσα από την παρουσίαση των τοπικών προϊόντων της Αργολικής γης καθώς και της δοκιμής των γεύσεων της. Παράλληλα, το φεστιβάλ προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία για μια γνωριμία, με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους. Τέλος, αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για διασκέδαση αφού στο χώρο θα πραγματοποιηθούν συναυλίες και παρουσίαση παραδοσιακών και latin χορών.

Η γαστρονομία και η κουλτούρα του φαγητού παραμένουν ένα μεγάλο κεφάλαιο της τοπικής πολιτισμικής παράδοσης και βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος. Το διήμερο, Φεστιβάλ, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπλιέων, του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, του Πρόεδρου και το Τοπικού Συμβούλιου Τολού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού, του Συλλόγου Αλιέων, και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τολού για την προώθηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

Παρασκευή 09 Ιουνίου: Έκθεση τοπικών προϊόντων, φορέων και επιχειρήσεων, βιβλιοπαρουσίαση του chef Ιάκωβου Απέργη, παρουσίαση παραδοσιακών και latin χορών καθώς και μουσικό από DJ.

Σάββατο 10 Ιουνίου: Έκθεση τοπικών προϊόντων, φορέων και επιχειρήσεων, Live μαγειρική με τον Ιάκωβο Απέργη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο και συναυλία με τους Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη και Παντελή Κυραμαργιό.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα