ΠεριφέρειαΑρκαδία: Γιαννακόπουλο και Γιαννόπουλο ανακοίνωσε ο Τατούλης

Αρκαδία: Γιαννακόπουλο και Γιαννόπουλο ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Γιαννακόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Νίκος είναι «φύσει και θέσει» Αρκάς, ένας νέος άνθρωπος που έχει αποδείξει έμπρακτα την Αγάπη του για την Αρκαδία και τους Αρκάδες συμμετέχοντας από την πρώτη στιγμή στην «Νέα Πελοπόννησο», επιχειρώντας πάντα με όλες του τις δυνάμεις για τα προβλήματα της Αρκαδίας. Ακόμη και όταν ασχολήθηκε με την κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία το 2019, σηματοδότησε έναν διαρκή προσωπικό αγώνα με στόχους, νέες ιδέες και αποτελέσματα με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου μας. Ο Νικόλας αποτελεί εχέγγυο για την Αρκαδία εμφανίζοντας ξεχωριστό πολιτικό σθένος στις κρίσιμες στιγμές, δίνοντας πάντα αγώνα για τις ιδέες του ακόμη και αν χρειάζεται να συγκρουστεί για αυτές. Έχοντας καταγωγή εκ μητρός από την Γορτυνία, το χωριό Πράσινο, πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Γορτυνίας όπως και όλων των επαρχιών της Αρκαδίας, αφού γεννήθηκε, ζει μόνιμα και εργάζεται στην Τρίπολη ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πολιτικός Μηχανικός με ακτίνα δράσης όλο τον Νομό αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Είναι πατέρας ενός αγοριού επτάμιση χρονών του Παναγιώτη-Γεώργιου και θα τον δείτε σε πολλές παρεμβάσεις του να ασχολείται με τα θέματα της Νέας Γενιάς, της απασχόλησης των νέων και της επανάκτησης του χαμένου πληθυσμιακού κεφαλαίου των νέων ανθρώπων της Αρκαδίας, γεγονός που το θεωρεί και ως το μείζον πρόβλημα της περιοχής μας. Έχει περάσει από διάφορες συνδικαλιστικές θέσεις του κλάδου των Μηχανικών ΤΕΕ Πελοποννήσου και συλλόγου Μηχανικών Αρκαδίας, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στις «Ειδικές τεχνολογίες κατασκευών – Αναπαλαίωση κτιρίων πολιτισμού», και τελευταία ετοιμάζει την πρόταση του για την Διδακτορική του Διατριβή».

Νικόλαος Γιαννακόπουλος: «Η Πελοπόννησος δεν μπορεί να έχει φραγμούς και όρια. Οραματίζομαι μια Πελοπόννησο δημιουργική-ανεξάρτητη-αληθινή μακριά και πάνω από συστήματα εξουσίας τοπικού βεληνεκούς. Καλώ όλους εσάς τους ελευθερόφρονες συμπατριώτες μου Αρκάδες να αναγεννήσουμε μία «Νέα Πελοπόννησο» ισχυρή, δημιουργώντας την Πελοπόννησο του Αύριο, για όλους εμάς, την Νέα Γενιά, για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο μας».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Γιαννόπουλο στη «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε Αρκαδίας. Ο Γιάννης Γιαννόπουλος έχει καταγωγή από την Βάχλια και τα Τρόπαια Γορτυνίας Αρκαδίας. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι γιος του Σπύρου Γιαννόπουλου πρώην βουλευτή Αρκαδίας, υποδιοικητή ΙΚΑ και Διοικητή ΟΓΑ. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Ρόδη και έχει δύο γιούς, τον Σπύρο (φοιτητή ΗΜΜΥ ΕΜΠ) και τον Μιχάλη (τελειόφοιτο Λυκείου). Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατέλεσε επί δεκαετίας ως Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλη Βιομηχανία του Ιδιωτικού Τομέα με κυριότερο αντικείμενο την εφαρμογή Συστημάτων Αυτομάτου Ελέγχου στην παραγωγή. Παράλληλα με την πολιτική του δραστηριότητα διατηρεί Γραφείο Μελετών για τις Ψηφιακές Τεχνολογίες και ειδικεύεται στις σύγχρονες εφαρμογές Πληροφορικής, στα Συστήματα Αυτοματισμού και τα Έξυπνα Κτίρια.

Ως φοιτητής συμμετείχε στη Σύγκλητο του Ε.Μ.Π. και ως διπλωματούχος μηχανικός συμμετείχε ενεργά στην Μόνιμη Επιτροπή για την Έρευνα, την Τεχνολογία και την Καινοτομία του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας. Το 2006 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παραγωγικών Δραστηριοτήτων, Φυσικού Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής. Το Φθινόπωρο του 2010 εξελέγη πρώτος Δήμαρχος του νεοσυσταθέντος Καλλικρατικού Δήμου Γορτυνίας, που προέκυψε από την συνένωση οκτώ (8) πρώην Καποδιστριακών Δήμων. Το 2014 επανεξελέγη μέχρι και τον Αύγουστο του 2019. Από τότε είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Ως Δήμαρχος διετέλεσε μεταξύ άλλων:

· Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Βόρειας Πελοποννήσου (ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ.)

· Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠΤΟΚ «Αρκαδία 2020» (Διαχ/κός Φορέας ΕΣΠΑ)

· Μέλος της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε.

· Μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. (έως σήμερα)

Ο Δήμος Γορτυνίας υπό την ηγεσία του οργανώθηκε από μηδενική βάση, με ενοποίηση των υπηρεσιών, υλοποίηση δικτύου WAN μέσω του δικτύου «Σύζευξις» και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, ώστε να μπορεί να λειτουργεί αποκεντρωμένα, καθώς είναι κατεξοχήν ορεινός και δύσβατος δήμος και από τους μεγαλύτερους σε έκταση. Ο Δήμος απέκτησε για πρώτη φορά υπηρεσίες υποστήριξης, οργανόγραμμα, κοινωνικές δομές και διαχειριστική επάρκεια, ώστε να είναι αυτοδύναμος στην εκτέλεση έργων. Κατά τα εννέα περίπου χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, ο Δήμος Γορτυνίας υλοποίησε τεχνικό πρόγραμμα 23 εκατομμυρίων ευρώ (υλοποιημένες συμβάσεις) και παρέδωσε στην επόμενη δημοτική αρχή εξασφαλισμένα έργα με προϋπολογισμό πάνω από 12 εκ/ρια ευρώ ακόμα από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (Φιλόδημος, Αντώνης Τρίτσης, ΕΣΠΑ 2014-2020, ΤΑΠΤΟΚ, LEADER, ΕΠΠΕΡΑΑ). Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο επαγγελματικό του πεδίο, στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως σύμβουλος σε θέματα νέων τεχνολογιών, πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε κατά την θητεία του.».

Ιωάννης Γιαννόπουλος: «Η Πελοπόννησος, η Αρκαδία και ιδιαίτερα η παραμελημένη από την Κεντρική Διοίκηση Γορτυνία χρειάζονται ισχυρή, πολιτικά αυτόνομη και αποτελεσματική Περιφερειακή Αρχή. Μόνο έτσι μπορούν να αξιοποιηθούν σωστά οι δυνατότητες που η Ευρωπαϊκή Ένωση παρέχει πλέον στις αιρετές Περιφέρειες και να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές αποφασίζουμε για τον τόπο μας και όχι με κομματικά, μικροπολιτικά ή προσωπικά κριτήρια. Απαιτούνται προγραμματικές συγκλίσεις, συνεργασίες με βάση αρχές και με υποψηφιότητες που έχουν γνώση των θεμάτων και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής μας.

Δυστυχώς ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης επέλεξαν μία επανάληψη της κομματικής αναμέτρησης, για αμφιλεγόμενα κομματικά οφέλη, που δέν έχει όμως να προσφέρει τίποτα στον τόπο.

Ευτυχώς στην Πελοπόννησο έχει ήδη συγκροτηθεί από τις πρώτες εκλογές της καλλικρατικής αιρετής περιφέρειας το 2010 μία ανεξάρτητη και αδέσμευτη περιφερειακή παράταξη, με υπαρκτό και αναγνωρισμένο έργο, στην οποία από την αρχή συμμετείχαν στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους με αποκλειστικό στόχο ένα καλύτερο μέλλον για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θέλω να προσφέρω ουσιαστικά σε αυτόν τον στόχο, να βοηθήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου, να συμβάλω με τις επιστημονικές μου γνώσεις και την μέχρι τώρα εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση. Ενώνω τις δυνάμεις μου με την Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη συμμετέχοντας στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα