ΠεριφέρειαΚαλοβυρνά και Παπαγεωργίου για την Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Καλοβυρνά και Παπαγεωργίου για την Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» το δραστήριο ενεργό πολίτη και δικηγόρο Καλοβυρνά Αναστάσιο στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας. Ο Αναστάσιος Καλοβυρνάς γεννήθηκε στην Κυπαρισσία το 1982 και μεγάλωσε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας όπου και τελείωσε το Λύκειο Διαβολιτσίου. Έχει τελειώσει Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπως και το ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας (τεχνολογίας Γεωπονίας), είναι μάχιμος δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και ασκεί δικηγορία και στην Μεσσηνία. Ασχολείται ενεργά με τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού επί σειρά ετών. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Οιχαλίας για τα έτη (2017-2019). Με την ένταξη του Αναστάσιου στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους για την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας!»

Καλοβυρνάς Αναστάσιος: «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Πέτρου Τατούλη να προχωρήσω μαζί του σε μία αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη πορεία που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις παθογένειες στην Πελοπόννησο και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», θέλω να αναδείξω το ότι στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν κομματικά αδιέξοδα, υπάρχουν πολιτικές προτάσεις από πολιτικούς με προσφορά εμπειρία, γνώση και πρόγραμμα με ξεκάθαρους στόχους για τον τόπο μας. Ταυτίζομαι και συμπορεύομαι με τον αυτοδιοικητικό έμπειρο και δημιουργικό Πέτρο Τατούλη για μία ισχυρή Μεσσηνία, σε μία νέα, ισχυρή Πελοπόννησο».

Πέτρος Τατούλης: Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τη δραστήρια ενεργό πολίτη Δήμητρα Παπαγεωργίου του Γεωργίου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας. Η Δήμητρα διατηρεί ανθοπωλείο στα Φιλιατρά, όπου διαμένει μόνιμα. Με την ένταξη της Δήμητρας στη «Νέα Πελοπόννησο» η παράταξη ανοίγει δρόμους σε δημιουργικά στελέχη που θέλουν να αγωνιστούν για το καλό του τόπου μας!»

Δήμητρα Παπαγεωργίου: «Ευχαριστώ τον Πέτρο Τατούλη, τον επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» για την εμπιστοσύνη του αλλά και για την τιμή που μου κάνει να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιό του ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Π.Ε Μεσσηνίας. Η Πελοπόννησος χρειάζεται έναν έμπειρο πολιτικό με χαραγμένη πορεία στα κοινά. Τα προβλήματα της Περιφέρειας μας είναι πολλά αλλά όχι άλυτα. Ο Πέτρος Τατούλης έχει δώσει το στίγμα του και ξέρει και μπορεί. Με σεβασμό στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Για μια «Νέα Πελοπόννησο», πιο ισχυρή και ανεξάρτητη».

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα