ΠεριφέρειαΚορινθία: Λάμπου και την Δανιήλ - Τερζή ανακοίνωσε ο Τατούλης

Κορινθία: Λάμπου και την Δανιήλ – Τερζή ανακοίνωσε ο Τατούλης

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» την ενεργό, δραστήρια πολίτη Αναστασία Λάμπου στην Π.Ε Κορινθίας. Η Αναστασία (Νατάσα) Λάμπου, είναι ελεύθερη επαγγελματίας – ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου από το 1999 στο Ξυλόκαστρο. Εκλεγμένη εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και Γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου (1η γυναίκα στην 100χρονη ιστορία του) και πρόεδρος των μεταπτυχιακών φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Έχει έμπρακτα συμβάλλει στην προβολή της Κορινθίας με δράσεις και τηλεοπτικές/ραδιοφωνικές συνεντεύξεις σε κεντρικά Μ.Μ.Ε (Star, Alpha, EΡΤ3, ΕΡΑΣΠΟΡ, κτλ). Είναι απόφοιτη της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Arts) στον τομέα της Βυζαντινής Τέχνης & Αρχαιολογίας, με ειδίκευση στην χρονολόγηση Βυζαντινών τοιχογραφιών (Α.Π.Θ.). Επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού από το Universita Cattolica (Milano) στην Τέχνη (Sacro cuore), με ειδίκευση στα ψηφιδωτά της Ραβέννα. Είναι παντρεμένη με τον Λάμπρο Μπούκλη και έχουν έναν γιο ηλικίας 14 ετών.

Αναστασία Λάμπου: Αποδέχτηκα την πρόταση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη με μεγάλη ικανοποίηση να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κορινθίας. Άλλωστε πιστεύω ότι: «Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Με ρεαλισμό και σοβαρότητα χρειάζεται να επιλύσουμε επίκαιρα και χρονίζοντα προβλήματα προς όφελος όλων των πολιτών και τοπικών κοινωνιών. Ανιδιοτελώς, χωρίς εξαιρέσεις, αποκλεισμούς και διακρίσεις».

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε την Ανδριάνα (Άντα) Δανιήλ – Τερζή στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κορινθίας. Η Άντα είναι γέννημα -θρέμμα Κορίνθια και κόρη του Δημητρίου και της αείμνηστης Στέλλας Δανιήλ που υπήρξε Περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό μας το 2010. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τερζή και έχουν ένα γιο τον Χρήστο. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και μετά το πέρας των σπουδών της μπήκε στην αγορά εργασίας διότι έτσι επέβαλαν οι τότε οικογενειακές συνθήκες. Διακρίνεται για την εθελοντική της δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της Αρχαίας Κορίνθου, στην οποία ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά».

Ανδριάνα (Άντα) Δανιήλ-Τερζή: «Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρου Τατούλη, διότι στο πρόσωπό του διακρίνω μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση στα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ήταν και είναι προτεραιότητά μου, διότι θεωρώ ότι η ενασχόληση με τα κοινά, άμεσα ή έμμεσα, είναι υποχρέωση όλων μας, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας μας».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα