Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», την δραστήρια ενεργό πολίτη Δήμητρα (Μιμίκα) Καλαμάρη-Ηλιάδη στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Κορινθίας.
Η Δήμητρα Καλαμάρη-Ηλιάδη έχει γεννηθεί και κατοικεί στην Κόρινθο.
Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και δημόσιες σχέσεις και εργάζεται στο γραφείο που διατηρεί ο σύζυγος της πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Ηλιάδης.
Με τις σπουδές, τις ικανότητες και τη διάθεση της για προσφορά, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου.
Με την ένταξη της στη «Νέα Πελοπόννησο», η παράταξη συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται».
Δήμητρα (Μιμίκα) Καλαμάρη-Ηλιάδη: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας.
Στέκομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μου ότι θα δώσω στην πρώτη γραμμή τη μάχη μαζί με τα νέα και έμπειρα στελέχη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με στόχο μία νέα ελπιδοφόρα αναπτυξιακή προοπτική για την Κορινθία και την Πελοπόννησο».
- Συνεδρίαση στο Άργος: Στο τραπέζι η τροποποίηση του προϋπολογισμού και οι αθλητικές εγκαταστάσεις
- Ξεκίνησαν ανακαινίσεις σε σχολεία – Πού απαγορεύεται η είσοδος όλο το 24ωρο
- Τα παιδιά πληρώνουν το τίμημα της αδιαφορίας στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
- Τρούπης – Ξυγκώρος: Κοινό αίτημα για αύξηση προϋπολογισμού στη Δράση της ΔΑΜ
- Ψυχογιός: Η δημόσια και δωρεάν Παιδεία δεν είναι εμπόρευμα – Παρέμβαση για Άρθρο 16
- Γαβρήλος: Στη Βουλή το ψήφισμα του Ναυπλίου για την προστασία των πηγών Λέρνας και Αμυμώνης











