ΑργολίδαΚωνσταντίνα Καραγιάννη: "Να παλέψουμε μαζί για τις επόμενες γενιές"...

Κωνσταντίνα Καραγιάννη: “Να παλέψουμε μαζί για τις επόμενες γενιές”…

Στις 8 Οκτωβρίου θα κληθούμε να επιλέξουμε τον νέο δήμαρχο Ναυπλιέων. Η επιλογή μας θα καθορίσει το μέλλον του Δήμου μας όχι μόνο για την επόμενη δημαρχιακή θητεία, αλλά για πολλά χρόνια.

Η προσεχής εκλογική αναμέτρηση είναι από τις κρισιμότερες στη μεταπολιτευτική ιστορία του Δήμου μας. Σε αυτό το ραντεβού πρέπει να βάλουμε τέλος στην παρακμή και στην ασυδοσία των τελευταίων ετών. 

Ο δήμαρχος πρέπει να έχει το προσόν να αφουγκράζεται και να λαμβάνει υπόψιν του τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των δημοτών. 

Πρέπει να έχει την ικανότητα να συνεργάζεται και να συμβάλλει στη σύνθεση των απόψεων ώστε να επιλέγονται οι βέλτιστες λύσεις στα προβλήματα, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να συμπορευτώ με τον συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ορφανό. 

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να προσπαθήσει να απολαμβάνουν όλοι οι δημότες τις ίδιες υπηρεσίες ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους,να έχει κάθε δημοτικό διαμέρισμα το ισότιμο μερίδιο στην ανάπτυξη.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αποτελούν μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας .

Όλοι μαζί μπορούμε να υπερβούμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να παλέψω με αφοσίωση και αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε μαζί για τις επόμενες γενιές, για να τους δώσουμε όραμα και ελπίδα να αγωνιστούν και αυτοί με τη σειρά τους. 

Στηριζόμενη στην εμπειρία και τη γνώση που αποκόμισα από την ενασχόληση μου με τα κοινά, σας καλώ να συμπορευτούμε, να ενώσουμε δυνάμεις και να διαχειριστούμε το κοινό μας σπίτι, το Δήμο μας για να τον κάνουμε πρότυπο!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Κωνσταντίνα Καραγιάννη

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα