ΠεριφέρειαΓιατί παραπληροφορείτε τους πολίτες κύριε Ανδριάνε;

Γιατί παραπληροφορείτε τους πολίτες κύριε Ανδριάνε;

Όχι και ισχυρή εντολή με αποχή που υπερβαίνει το 70% η εκλογή του κ. Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κύριε Ανδριανέ. Η θλιβερή αλήθεια κύριε βουλευτά Αργολίδας είναι πως ούτε εσείς ο ίδιος λάβατε τον Μάιο ισχυρή εντολή για να ανανεώσετε την θητεία σας ως εθνοπατέρας. Η συνέχεια θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος…

Αναφέρεστε στην ισχυρή εντολή έργου και αποτελέσματος στην εκλογή Πτωχού που έδωσαν οι πολίτες. Και που τον ήξεραν τον κύριο οι Πελοποννήσιοι κύριε Ανδριάνε; Σε ποια πολιτική σκηνή έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του; που είχε παράξει έργο στο παρελθόν; Και για να έχουμε καλό ερώτημα θα μπορούσατε να μας αναφέρετε το δικό σας ισχυρό έργο και τα αποτελέσματα αυτού στην Αργολίδα όπου εκλέγεστε βουλευτής επί δεκατέσσερα συναπτά έτη;

Διαβάστε την ανακοίνωση του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανού αναφορικά με την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πτωχού:

«Οι πολίτες της Πελοποννήσου έστειλαν σήμερα ισχυρή εντολή έργου και αποτελέσματος. Με τον Δημήτρη Πτωχό στο κρίσιμο αξίωμα του Περιφερειάρχη, ενωμένοι μπροστά στα υπαρκτά προβλήματα και τις μεγάλες προοπτικές της Πελοποννήσου και συντονίζοντας τις δυνάμεις μας για το καλό του τόπου μας, σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για δουλειά.

Θερμά συγχαρητήρια στον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, σε όλους τους εκλεγέντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και στους υποψηφίους που δεν εξελέγησαν, όμως έδωσαν με ήθος και αξιοπρέπεια τον προεκλογικό αγώνα. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις των Πελοποννησίων είναι δικαιολογημένα υψηλές. Είναι στο χέρι όλων μας, είναι ευθύνη μας, να συνεργαστούμε παραγωγικά για να τις τιμήσουμε στο έπακρο.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα