ΑργολίδαΣυγχαρητήρια Δαμούλου στους εκλεγέντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συγχαρητήρια Δαμούλου στους εκλεγέντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτιος και το Διοικητικό Συμβούλιο, εύχονται στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη κ. Πτωχό Δημήτριο, στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους κ. Μαλτέζο Ιωάννη στον Δήμο Άργους Μυκηνών, κ. Ορφανό Δημήτριο στο Δήμο Ναυπλιέων, στους επανεκλεγέντες Δημάρχους κ. Χρόνη Αναστάσιο στον Δήμο Επιδαύρου και κ. Γεωργόπουλο Ιωάννη στον Δήμο Ερμιονίδας και στους εκλεγέντες Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, να έχουν μια δημιουργική και επιτυχημένη θητεία η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου σε όλους τους τομείς!

Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, όλοι μαζί να συνεργαστούμε για τη βελτίωση των συνθηκών που διέπουν την οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, για την προώθηση και προβολή της τουριστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, για την υλοποίηση έργων υποδομής και την άμβλυνση των κοινωνικών προβλημάτων, αλλά και για κάθε δόκιμη ενέργεια που θα ενισχύσει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας θα είναι πάντα διαθέσιμο για τη συνέχιση και διεύρυνση της επιτυχημένης του συνεργασίας με όλους τους φορείς της Αυτοδιοίκησης προς όφελος της Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα