Πιο συγκεκριμένα:
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.
Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).
Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο
- Μουσικές του Ήλιου και της Αρμύρας: Συναυλία στο Μουσείο Ελιάς στη Σπάρτη
- Παρέμβαση Φαράντου στο Πε.Συ. για τις εγκαταστάσεις ΑΠΕ χωρίς χωροταξικό πλάνο
- Ψυχογιός: Η ελευθερία των ΜΜΕ στον αθλητισμό είναι ζήτημα δημοκρατίας
- Διαδικτυακή διάλεξη για την Κική Δημουλά από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας
- Ο Γιώργος Ψυχογιός για ΣΥΡΙΖΑ, το εγχείρημα Τσίπρα και τη ΔΕΘ
- Camp Choy Lee Fut: Προπονήσεις με τον Master Ken












