Σας ενημερώνουμε ότι με τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεώς μας στην επόμενη συνάντηση θα προβληθεί η δραματική ταινία «ΦΟΝΙΣΣΑ».
Πρόκειται για μια δραματική ταινία ελληνικής παραγωγής του 2023 σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα και σενάριο της Κατερίνας Μπέη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα Η Φόνισσα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Η προβολή της ταινίας θα γίνει στο Ναύπλιο και στο Άργος σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΝΑΥΠΛΙΟ
–ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 – CINE NAFPLIO (χειμερινός) (Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 2, δίπλα στην παλιά Πυροσβεστική και κοντά στην Πύλη της Ξηράς). -ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 6:00 μ.μ. – Τιμή εισιτηρίου: 5€
ΑΡΓΟΣ
-ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 – CINE VALIA (χειμερινός) (Διεύθυνση: Αγίου Κων/νου και Παπανικολάου). -ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 6:00 μ.μ. – Τιμή εισιτηρίου 6€
Στο Ναύπλιο και στο Άργος θα είναι παρούσα η σκηνοθέτιδα κ. Εύα Νάθενα η οποία πριν την προβολή θα κάνει παρουσίαση της ταινίας και στο τέλος θα επακολουθήσει συζήτηση.
Η Είσοδος θα επιτραπεί σε άτομα άνω των 15 ετών και δημιουργική απασχόληση για παιδιά δεν θα υπάρχει.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων καθημερινά και στους δυο κινηματογράφους στο Άργος από τις 6 μ.μ. και στο Ναύπλιο από τις 7 μ.μ. από 16 Ιανουαρίου 2024.
Σημ: Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνείστε με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στα τηλ. (27520) 28645, 27328 (καθημερινές 10:30-13:00).
E–mail: [email protected]
Facebook: Σχολή Γονέων Μητροπόλεως Αργολίδος
- Συνεδρίαση στο Άργος: Στο τραπέζι η τροποποίηση του προϋπολογισμού και οι αθλητικές εγκαταστάσεις
- Ξεκίνησαν ανακαινίσεις σε σχολεία – Πού απαγορεύεται η είσοδος όλο το 24ωρο
- Τα παιδιά πληρώνουν το τίμημα της αδιαφορίας στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
- Τρούπης – Ξυγκώρος: Κοινό αίτημα για αύξηση προϋπολογισμού στη Δράση της ΔΑΜ
- Ψυχογιός: Η δημόσια και δωρεάν Παιδεία δεν είναι εμπόρευμα – Παρέμβαση για Άρθρο 16
- Γαβρήλος: Στη Βουλή το ψήφισμα του Ναυπλίου για την προστασία των πηγών Λέρνας και Αμυμώνης











