ΑρκαδίαΓιάννης Τρουπής: Σε γερές βάσεις οι σχέσεις Επιμελητηρίου και Συλλόγου Καφέ Εστιατόρων...

Γιάννης Τρουπής: Σε γερές βάσεις οι σχέσεις Επιμελητηρίου και Συλλόγου Καφέ Εστιατόρων Αρκαδίας

Στην ουσιαστική προσφορά του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τη στήριξη του κλάδου της εστίασης στην Αρκαδία και κυρίως στην αγαστή συνεργασία του με τον Σύλλογο Καφε – Εστιατόρων Αρκαδίας εστίασε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, στον χορό του Συλλόγου Καφε Εστιατόρων Αρκαδίας την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.

«Το Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει τη χαρά να εκπροσωπείται στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Διοίκησης του από τον Πρόεδρο σας κ. Βασίλη Αθανασιάδη και στη θέση του Ά Αντιπροέδρου από τον Ταμία σας κ. Παρασκευά Κατσικερό. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Με τον Σύλλογο Καφέ Εστιατόρων έχουμε αναπτύξει συνέργειες για την ανάδειξη και εμβάθυνση της γαστρονομίας της Αρκαδίας και την τόνωση της επισκεψιμότητας της περιοχής μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιτυχή κοινή διοργάνωση του Tripolis Street Food Festival» σημείωσε ο κ. Τρουπής και τόνισε «αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί ακόμα περαιτέρω».

Στην πρώτη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καφέ – Εστιατόρων Αρκαδίας έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων και επαγγελματικών κλάδων, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Προέδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Γιώργος Καββαθάς, φορείς και πλήθος επαγγελματιών του κλάδου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, εκτός του Προέδρου εκπροσώπησαν η κα. Ματίνα Παράσχου – Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου «ΑΓΑΠΉΝΩΡ» και μέλος του ΔΣ, ο κ. Ανδρέας Σύριος –  Αναπληρωτής Πρόεδρος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου, ο κ. Παναγιώτης Μαντάς μέλος του ΔΣ και πρώην πρόεδρος Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και τα μέλη ΔΣ κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος και Νίκος Τότσης- Πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου, από τις θέσεις των Προέδρων των φορέων που εκπροσωπούν της ΟΕΒΕΑ και του ΣΕΒΙΠΕΤ αντίστοιχα.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ανέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο τον αναβαθμισμένο ρόλο του Συλλόγου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε η βράβευση εστιατόρων μελών του Συλλόγου.  

Ευχαριστίες Προέδρου και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συγχαίρουν τον Σύλλογο Καφε Εστιατόρων Αρκαδίας για την υπέροχη βραδιά και την άρτια διοργάνωση.  

Οι πολλαπλές επιτυχημένες δράσεις του είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους επαγγελματικούς φορείς. Ο Σύλλογος Καφε- Εστιατόρων προωθεί με τον καλύτερο τρόπο την Αρκαδική Γαστρονομική κουλτούρα.

Κοινός  μας  στόχος  είναι  η  ανάπτυξη  του τόπου  μας. Θα  είμαστε πάντα στο πλευρό σας όπως είστε και εσείς.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα