ΑρκαδίαΑυλαία στο 5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός

Αυλαία στο 5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός

Τη βραδιά της Δευτέρας της 11ης Μάρτη έκλεισε την αυλαία του το «5ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός» που οργάνωσε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με συνδιοργανωτές το Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, χορηγούς το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης και τη σχολή Σταυράκου, χορηγούς επικοινωνίας τ’ Αρκαδικά Μ.Μ.Ε.

Το Φεστιβάλ ήταν 11ήμερο (1 έως 11Μάρτη) και εκτός του Χορωδιακού 6ημέρου, τις λοιπές μέρες φιλοξένησε παράλληλες εκδηλώσεις υψηλού ποιοτικού καλλιτεχνικού επιπέδου!

Η παρουσία στο αναλόγιο του γνωστού διεθνώς, ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΛΑ, σφράγισε το σοβαρό κύρος του Φεστιβάλ!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που παρουσιάστηκαν κατά την πορεία και εξέλιξη του Φεστιβάλ, (απαγορεύσεις εκτέλεσης τραγουδιών, μηδαμινό ¨μπάτζετ¨…) η Χ.Τ., με την εμπειρία των μεγάλων εκδηλώσεων κατά τις τέσσερις δεκαετίες της ζωής της (μεγάλα Φεστιβάλ, Συμφωνική ορχήστρα…), κατόρθωσε να φέρει εις πέρας ένα Φεστιβάλ – ¨μαμούθ¨ με τη συμμετοχή μισής εκατοντάδας χορωδιών, που θα ήταν ακόμη περισσότερες αν ο κορωνοϊός δε φρέναρε την επιθυμία κάποιων άλλων να συμμετέχουν…!

Η επιτυχία του ερασιτεχνικού Τριπολίτικου Καλλιτεχνικού Συλλόγου είναι το ¨άκουσμα¨ του Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο στους Χορωδιακούς κύκλους αλλά, γενικά, στους πάσης φύσεως Καλλιτεχνικούς…Το ¨Φεστιβάλ του Πανός ¨ ¨τράνταξε¨, κυριολεκτικά, την Ελλάδα το 11ήμερο!
Οι υπέρ τους 2000 χορωδοί (με τους συνοδούς τους) που πέρασαν από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, που έφαγαν και κοιμήθηκαν στα εστιατόριά μας και στα ξενοδοχεία μας, που ψώνισαν στα μαγαζιά μας και που περιηγήθηκαν στα της πόλης, εντός και εκτός, με συνοδούς πρόσχαρα άτομα της Χ.Τ. , έμειναν κατενθουσιαμένοι και επιστρέφοντας στους τόπους τους, θα αποτελέσουν τους καλούς ¨πρεσβευτές¨ μας!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, οι Μαέστροι, η Καλλιτεχνική Επιτροπή, τα Τακτικά και Καλλιτεχνικά μέλη ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ μέσα από την ψυχή τους, τα Διοικητικά Συμβούλια, τους Μαέστρους και τα Καλλιτεχνικά Μέλη των Χορωδιών που ξεκίνησαν απ΄όλη την Ελλάδα για να φτάσουν στην Τρίπολη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ τους Συνδιοργανωτές και τους Χορηγούς του Φεστιβάλ, το Προσωπικό του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου και το πολυπληθές Φιλότεχνο κοινό της πόλης που κάθε βράδυ πλημμύριζε το κουκλίστικο Μαλλιαροπούλειο, το οποίο, σημειωτέον, και σε ποιον δεν άρεσε.

Παράλληλα, ζητούν την κατανόηση και συγγνώμη για λάθη και παραλείψεις – που έγιναν-, με την υπόσχεση του χρόνου να είμαστε καλύτεροι…

Η επιτυχία του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ μάς υποχρεώνει, από σήμερα, να σκεφτόμαστε και να προγραμματίζουμε για του χρόνου, διορθώνοντας – όπως είπαμε – λάθη και παραλείψεις και ευελπιστώντας σε μεγαλύτερη επιτυχία με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΣΑΣ!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα