ΑργολίδαΕυχαριστήριο από το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου

Ευχαριστήριο από το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Φεστιβάλ Δραματοποίησης Παραδοσιακών Παραμυθιών το οποίο διοργανώνει το Σωματείο «Οι Φίλοι του Θεάτρου στο Ναύπλιο – Θεατροδρόμιο». Γέμισε η ψυχή μας από τα παραμύθια που μας αφηγήθηκαν, το γέλιο και τη χαρά των ομάδων των μικρών αφηγητών που συμμετείχαν, από μουσική, τραγούδι, και τη χαρά του ανταμώματος.

Ευχαριστήσουμε θερμά τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που μας προσέφερε την αιγίδα της και μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις της για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες παιδιών και ενηλίκων που συμμετείχαν (αναφέρονται με σειρά συμμετοχής): το Ονειρόδραμα, του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Αριάδνη II, τους ΠαραΜυθοπερπατητές, τα Δυναμικά Πεμπτάκια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, τους Παραμυθάδες του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας, την ομάδα φοιτητριών της Σχολής Καλών Tεχνών του Παν/μιου Πελοποννήσου, τα Φτεράκια του 1ου Δημοτικού Σχολείου, τα Παιδιά Εν Δράσει του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, την ομάδα αφηγητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, τους Νεοαφηγητές του Νέου Σχολείου Αργολίδας, την ομάδα Εφήβων ΜΑΝΑΚΙΝ.

Ευχαριστούμε τους μαθητές-μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου που συμμετείχαν, καθώς και τη Ντίνα Καλογεροπούλου, Αγγελική Μαύρου, και Βασίλη Σιέρρο που μας τραγούδησαν.

Ευχαριστούμε τις/τους υπευθύνες/ους των ομάδων, εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, οι οποίοι στήριξαν κι εμψύχωσαν τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση. Ευχαριστούμε τον κύριο Λάμπρο Σκουφούλα από τη Σχολή Καλών Τεχνών για την αμέριστη βοήθεια. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τις φίλες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Σας περιμένουμε του χρόνου και πάλι στην ετήσια γιορτή παραμυθιού!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα