ΑργολίδαCine Nafplio: Μην ανοίγεις την πόρτα - Σούπερ Μάγκι

Cine Nafplio: Μην ανοίγεις την πόρτα – Σούπερ Μάγκι

Μην ανοίγεις την πόρτα
Από Πέμπτη 25/4 έως και Τετάρτη 1/5
α’ προβολή 20:00
β’ προβολή 22:15

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το “Κουκλοθέατρο”, μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.
Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.
Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

* Προπώληση Εισιτηρίων για προβολές της Πέμπτης και της Παρασκευής: από Τρίτη 23/4 στο ταμείο μας 19:00 έως 22:00  (κρατήσεις δεν γίνονται).  

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Καρπάς
Σενάριο: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς
Διάρκεια: 87 λεπτά

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΓΚΙ 
COMBAT WOMBAT: BACK 2 BACK (GR)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
Από Σάββατο 27/4 έως και Τετάρτη 1/5
ώρα προβολής 18:00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
H ζωή έχει γίνει λίγο πολύ απαιτητική για τη Σούπερ Μάγκι. Καθώς η εγκληματικότητα στην πόλη είναι σε ύφεση, η Σούπερ Μάγκι να περνάει τον χρόνο της βοηθώντας στην απόφραξη αποχετεύσεων και στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αντί να σώζει τον κόσμο. Σίγουρα δεν είχε επιλέξει κάτι τέτοιο! Όταν μια μοχθηρή ιδιοφυΐα της τεχνολογίας απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μια «τέλεια» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση για άλλη μια φορά. Μήπως είναι και η τελευταία περιπέτεια του δυναμικού ντουέτου;

Σκηνοθεσία: Ricard Cusso, Tania Vincent
Σενάριο: Dominic Morris
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιώργος Σκουφής, Δημήτρης Παπαδάτος, Σταύρος Σιούλης, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κατερίνα Γκίργκις, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής
Διάρκεια: 79 λεπτά

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα