ΑρκαδίαΤρίπολη: 6ο Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών

Τρίπολη: 6ο Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών

Και να, το καλοκαίρι έφτασε …και η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υποδέχεται στις 2 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, με το μεράκι που τη διακρίνει, την προ-παιδική χορωδία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και την παιδική Χορωδία Ναυπλίου «Tamperamento», για να τραγουδήσουν μαζί τον ερχομό του.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, για μία ακόμη φορά, βάζει τη «μαγιά» του καλοκαιριού μαζί με τις Μαέστρους της, Ελένη Αλεξοπούλου και Αμαλία Γούλα, οι οποίες με τη συνδρομή ικανών εκπαιδευτικών προσφέρουν στα ΣΚΑΘΑΡΙΑ, την προ-παιδική και στα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, την παιδική, την κατάλληλη για την ηλικία τους μουσική γνώση και παιδεία. Η συνάντηση ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ και ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΩΝ με την προ-παιδική χορωδία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας και την παιδική Χορωδία Ναυπλίου «Tamperamento», μάς υπενθυμίζει ότι τα παιδιά είναι ικανά να τραγουδούν, να κοινωνικοποιούνται και να συνεργάζονται από τα πρώτα ¨μικράτα¨ τους, από την ευαίσθητη ηλικία των 4 ετών μέχρι τις απαρχές της εφηβείας τους στα πρώτα γυμνασιακά χρόνια.

Με τη συναυλία αυτή ένα ακόμη πλούσιο σε καλλιτεχνική δράση έτος για τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πλησιάζει στο τέλος του. Όμως για λίγο καιρό ¨ξαποσταίνει¨ και αγρυπνά άοκνα για νέα σχέδια, χορωδιακές προκλήσεις και εμπειρίες… Ελάτε στις 2 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο για να ξαναγίνουμε παιδιά και να τραγουδήσουμε όλοι μαζ καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα