ΑργολίδαΦεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024

Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά στο Ναύπλιο από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Οι πέντε θεατρικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους από τις 27 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου. Οι παραστάσεις αυτές συνδυάζουν τις γνώσεις που αποκόμισαν οι φοιτήτριες και οι φοιτητές από την τετραετή φοίτησή τους στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και στοχεύουν να επικοινωνήσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με ένα ευρύτερο κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη και προτείνεται η προκράτηση θέσεων.

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 οργανώνεται, όπως κάθε χρονιά, στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρική Παραγωγή», το οποίο διδάσκεται αποκλειστικά στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από την Άννα Τσίχλη. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει ο Λάμπρος Σκουφούλας.

Το Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής 2024 πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα