Αθλητισμός26 & 27 Οκτωβρίου το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών

26 & 27 Οκτωβρίου το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Μαχητικών Τεχνών

Ο «Σύλλογός Choy Lee Fut Ελλάδας», για 16η συνεχομένη χρονιά ανακοινώνει την διεξαγωγή του 16ου Παλαμηδείου πρωταθλήματος Μαχητικών τεχνών το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Το Παλαμήδειο συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες περιφερειακές αθλητικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην περιοχή μας, όχι μόνο από το χώρο των μαχητικών αθλημάτων αλλά από το ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού.

Πάνω από 600 αθλητές και αθλήτριες αναμένονται και φέτος να έρθουν στο Ναύπλιο από όλη την επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό για να λάβουν μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το Παλαμήδειο, διέπεται από αυστηρούς κανόνες ηθικής και η κάθε διάκριση έχει περίοπτη θέση στην καρδιά κάθε αθλήτριας και κάθε αθλητή. Για ένα διήμερο το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή θα γίνει το επίκεντρο των μαχητικών αθλημάτων.

Το Παλαμήδειο, έχει την έγκριση δύο αναγνωρισμένων ομοσπονδιών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φού, και της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ.

Για την επίτευξη του σκοπού, έχουμε αποστείλει πρόσκληση στήριξης στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις της περιοχή μας να προβληθούν μέσα από ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός. Να στηρίξουν αθλήματα που προάγουν την αυτοπειθαρχία το ήθος, την καλοσύνη, και όλες τις αρετές που πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα