ΑργολίδαΔιαγωνισμός Φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες  φωτογράφους. Μπορείτε να συμμετέχετε με 1 έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Μετά τις 4/8/2024 τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση των φωτογραφιών και βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων (17-20/8/2024).

Το θέμα του διαγωνισμού είναι Ελεύθερο. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από  προσωπικότητες με γνώση της φωτογραφίας και της τέχνης. Το κοινό συμμετέχει στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος με τη ψήφο του. 

Επικοινωνία: protoenpoermionis@gmail.com

2754031366 –  6977255437- 6972425920 Οργάνωση: Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φωτογράφους ανεξαρτήτου ηλικίας. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός φωτογράφος.

Οι φωτογραφίες που μπορείτε να υποβάλετε  μπορεί να είναι 1 έως  3,  τυπωμένες σε μέγεθος  210 x 297 mm  (Α4) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες σε φωτογραφικό χαρτί και να αναγράφουν στην πίσω πλευρά το όνομα του διαγωνιζόμενου και το αύξοντα αριθμό που θα έχει η κάθε φωτογραφία. 

Στο protoenpoermionis@gmail.com θα  στείλετε τις φωτογραφίες σας και σε ηλεκτρονική μορφή. 

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό δηλώνουν ότι παραχωρούν στους διοργανωτές του διαγωνισμού το δικαίωμα δημοσίευσης – έκθεσης – εκτύπωσης  των φωτογραφιών τους για κάθε σκοπό εκτός της εμπορικής εκμετάλλευσης, με τον όρο της αναφοράς του ονόματός του φωτογράφου.

Η κάθε φωτογραφία πρέπει να είναι αποκλειστικότητα του διαγωνιζόμενου. Ο διαγωνιζόμενος με τη συμμετοχή του δηλώνει  ότι  τα υποβαλλόμενα έργα αποτελούν προσωπικές και αυθεντικές δημιουργίες.
  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ  ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ  (Για το διαγωνισμό φωτογραφίας) ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ      ΤΚ 21051

Περισσότερα στιγμιότυπα από τον διαγωνισμό του 2022 εδώ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα