ΑργολίδαΗμέρα γνωριμίας με την εκπαιδευτική υποδομή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους

Ημέρα γνωριμίας με την εκπαιδευτική υποδομή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους ιδρύθηκε το 1985 και εξυπηρετεί με την διάθεση των εργαστηρίων που λειτουργούν σε αυτό, σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης και μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης.

Με γνώμονα την εξωστρέφεια και με την πεποίθηση ότι οφείλουμε να διευκολύνουμε τη διάχυση της γνώσης, το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους οργανώνει ημέρα γνωριμίας και ενημέρωσης το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00 – 21:00,στις εγκαταστάσεις του στο 2ο χλμ Άργους – Ναυπλίου. Η πρόσκληση απευθύνεται σε υποψήφιους/-ες μαθητές/-τριες του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους και του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Άργους, υποψήφιους/-ες σπουδαστές/-τριες της ΣΑΕΚ (πρώην Δ.ΙΕΚ) Άργους και υποψήφιους/-ες σπουδαστές/-τριες του Μεταλυκειακού Έτους Μαθητείας.

Η πρόσκληση απευθύνεται παράλληλα και στους ενδιαφερόμενους φορείς που επιθυμούν να γνωρίσουν τους εργαστηριακούς χώρους, τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό και τις δυνατότητες για προσφορά άτυπης επαγγελματικής εκπαίδευσης (σεμινάρια, καταρτίσεις, πιστοποιήσεις κτλ) μέσω των υποδομών της Σχολικής μας Μονάδας.

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν ως προς τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια που διαθέτει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, ανά τομέα και ειδικότητα τεχνικής εκπαίδευσης και θα ξεναγηθούν στα εργαστήρια ενδιαφέροντός τους από τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς.

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Καχριμάνης

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα