ΆρθραΗ Στήλη του Κακού…

Η Στήλη του Κακού…

…Την γράφει ο Χείριστος

► Κύριε Ορφανέ, κανόνισε. Στο έχω ματαγράψει. Κοντά είναι, να φτάσουν οι Ναυπλιώτες στο σημείο να λένε που είσαι Κωστούρο – Κωστουράκο. Τι εννοώ; Ότι ξεκίνησες να αρμενίζεις στραβά ενώ ο γιαλός είναι αλφάδι… Και αυτό ήδη ακούγεται από το Τολό μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

► Τέλη Ιουνίου πιάσαμε. Στην ατμομηχανή του Τουρισμού της Αργολίδας, στο Ανάπλι. Κι όμως τρία κεντρικά εστιατόρια στο παραλιακό μέτωπο της πόλης ήσαν κλειστά την Τρίτη. Μάλλον δεν χωρούσαν περισσότερα λεφτά στις ταμειακές τους και έκαναν λίγο πίσω.

► Κατάντια ρε, να αναγκάζονται μαγαζιά να ρεπάρουν μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αφού ο κοσμάκης έχει μείνει απένταρος και όσο για τους υπάρχοντες τουρίστες; Της τυρόπιτας άντε και ένα παγωτό χωνάκι. Δεν είναι στημένο για τέτοιο φθηνό παιχνίδι το Ναύπλιο.

► Όμως προς παρηγοριά, σας πληροφορούμε μέσα από την κακή μας στήλη ότι τα πράγματα είναι άσχημα σε ολακερο το Μοριά. Παραμιλάνε όλοι…

► Η Πελοπόννησος καίγεται από άκρη σε άκρη εδώ και χρόνια και ήρθε ο Πτωχός από το σπίτι του ανακαλύπτοντας την κλιματική αλλαγή. Το τι φανφάρες θα ειπωθούν και το πόσες επιτροπές πρόκειται να συγκροτηθούν δεν περιγράφεται. Στο μεταξύ, όλα τα δάση και τα χωριά θα συνεχίσουν να καίγονται “όμορφα…”

► Τα έγραφε ο Δαγρές πριν από είκοσι χρόνια, για την επιχείρηση “καθαρά χέρια” της Ιταλίας. Δεν κώλωνε ο γιατρός, υποστηρίζοντας πως αντίστοιχη κάθαρση επιβάλλεται και εδώ στο Ελλαδιστάν. Ήρθε το χθεσινό φύλλο της “δημοκρατίας” με σχετικό άρθρο για να τον δικαιώσει. Μπροστά από τις εξελίξεις πάντα ο δικός μας Παυλάρας.

► Δεν σταματιέται ο Τρουπής στην Τριπολιτσά. Θα τους την “κάτσει” καταλλήλως όταν έρθει κείνη η μεγάλη ώρα.

► Πίστωση χρόνου εξακολουθεί να ζητά ο Μαλτέζος στο Άργος. Δήμαρχο του “πολιτικού βερεσέ” απέκτησαν οι Αργείοι; Να μου το θυμηθείτε, πως ο Γιάννης θα ζητήσει και δεύτερη θητεία. Τότε μόνο, θα μπορέσει να ξεδιπλώσει τις πολιτικές του αρετές και να υλοποιήσει με σθένος τα οράματα του.

► Στο ΕΣΠΑ αναμένεται να ενταχθεί οσονούπω η Αρβανιτιά. Ας ελπίσουμε να προλάβουν το κακό καθώς θύματα δεν έχουμε θρηνήσει μέχρι σήμερα από τύχη…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα