ΑρκαδίαΞεκίνησαν οι εγγραφές στη Χορωδία Τρίπολης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Χορωδία Τρίπολης

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ άνοιξε τον κατάλογο εγγραφών παιδιών για τη Χορωδιακή χρονιά 2024-2025, προκειμένου συμπληρώσει τα παιδικά τμήματα των ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ και των ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΩΝ.

Υπενθυμίζουμε πως την Παιδική Χορωδία ΣΚΑΘΑΡΙΑ στελεχώνουν αγόρια και κορίτσια Νηπιαγωγείου και Α’ και Β’ Δημοτικού. Για τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ δεχόμαστε κορίτσια και αγόρια Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

Η συμμετοχή στα τμήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Υπεύθυνοι Μαέστροι: Η Ελένη Αλεξοπούλου για τα ΣΚΑΘΑΡΙΑ (τηλ. 6977997359) και η Αμαλία Γούλα για τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ (τηλ. 6945185500). Πρόκειται για εξαιρετικές Καθηγήτριες Μουσικής. Παράλληλα, την όλη προσπάθεια στηρίζει και στελεχώνει ομάδα εκπαιδευτικών… με Γραμματέα την Νομικό, Μαρία Καγκλή (τηλ. 6974796591)

Οι πρόβες λαβαίνουν χώρα κάθε Σάββατο στη Λέσχη του Καλλιτεχνικού Συλλόγου, που, είναι στην οδό Νικηταρά 17 Α, στο “Βοσυνιώτειο ίδρυμα”.

Θα συγκροτηθούν δύο τμήματα των 40 ατόμων: ένα τμήμα “Σκαθαριών” κι ένα τμήμα “Σπουργιτιών” γι’ αυτό, όσον αφορά τις εγγραφές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας…

Τα ωφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά που πλαισιώνουν τ’ ανωτέρω τμήματα είναι παιδαγωγικά, κοινωνικά, μορφωτικά και ψυχαγωγικά. Παρέχεται, σε αυτά, η δυνατότητα να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους και να μυηθούν στην ευγενική τέχνη της Μουσικής ενώ, για τα “μικρά ταλέντα”, ανοίγεται εμπρός τους ο “επαγγελματικός προσανατολισμός”.

Παρακαλούμε τους Γονείς της πόλης, όπως μας εμπιστευθούν τα Παιδιά τους.

Από το Δ.Σ. τής ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα