Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης Ναυπλιέων, κ. Σωκράτης Π. Δωρής, εύχεται καλή θητεία στον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Λαμπρόπουλο στα νέα καθήκοντά του ως Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 142/2024 Απόφαση.
Επίσης, εκφράζει τις θερμότερες ευχές για καλή και εποικοδομητική θητεία στο νέο τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, κ. Δημήτριο Γ. Μανουσάκη ο οποίος ορίστηκε σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 277/2024 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων.
Τέλος, εκφράζει τις ευχαριστίες του στο απερχόμενο μέλος και Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Βασίλειο Ζόραπα, για την άψογη συνεργασία, και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επιστημονική και επαγγελματική του πορεία.
- Ο Edgardo Osorio του οίκου Aquazzura στην Αθήνα: Η επίσκεψη στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων
- Ψυχογιός: Ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα και η επόμενη μέρα
- Από τη Γερμανία στον Πάρνωνα: Οι μαθητές που μεταμόρφωσαν το Φαράγγι της Λεπίδας
- Θερινή Σχολή για την Αειφόρο Ανάπτυξη: Επιστρέφει στην Επίδαυρο
- Στο Ναύπλιο η TUI Πολωνίας: Πώς “Το Ανάπλι” κέρδισε τις εντυπώσεις μέσω της γαστρονομίας
- Τροχαία Πελοπόννησος: 2 νεκροί και χιλιάδες παραβάσεις τον Μάιο











