Ερμιονίδα: “Τοπικά Προϊόντα, Γαστρονομική Ταυτότητα και Κλιματική Αλλαγή”

Η Εταιρεία Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Γαστρονομικές Συμπράξεις” του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD της ΟΤΔ Πάρνωνα σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα “Τοπικά Προϊόντα, Γαστρονομική Ταυτότητα και Κλιματική Αλλαγή” την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, στον Πολυχώρο ΑΡΤίκι Μαραίκε Ηλίου Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους:

  • Γιώργος Πίττας, δημοσιογράφος και στγγραφέας. Ιδρυτής του Greek Gastronomy Guide: Οδηγός Ελληνικής Γαστρονομίας
  • Γιώργος Κωστελένος, Γεωπόνος (ΦΠ) ΑΠΘ, OLEA – Φυτώρια Γεώργιος Κωστελένος

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
carrera
bias savvas
NTAI-DANAH
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη