Η Εταιρεία Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Γαστρονομικές Συμπράξεις” του τοπικού προγράμματος LEADER/CLLD της ΟΤΔ Πάρνωνα σας καλεί στην εκδήλωση με θέμα “Τοπικά Προϊόντα, Γαστρονομική Ταυτότητα και Κλιματική Αλλαγή” την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, στον Πολυχώρο ΑΡΤίκι Μαραίκε Ηλίου Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι Ερμιονίδας.
Συμμετέχουν με εισηγήσεις τους:
- Γιώργος Πίττας, δημοσιογράφος και στγγραφέας. Ιδρυτής του Greek Gastronomy Guide: Οδηγός Ελληνικής Γαστρονομίας
- Γιώργος Κωστελένος, Γεωπόνος (ΦΠ) ΑΠΘ, OLEA – Φυτώρια Γεώργιος Κωστελένος
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη –Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.