…Την γράφει ο Χείριστος
► Θέλουν κάποιοι τον Σωκράτη Δωρή εκτός ΔΕΥΑΝ; Γιατί; Τίμιος φαίνεται και τίμιος όλοι λένε ότι είναι. Ποιοι δεν διευκολύνονται από τη στάση του;
► Τα ξαναγράψαμε. Ο Δήμος δεν είναι δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου ώστε να αδρανούμε διοικητικά και κυρίως δίχως να λογοδοτούμε πουθενά κύριε Ορφανέ. Τουλάχιστον με τη διαφαινόμενη ως “θεάρεστη” δημοτική διακυβέρνησή σας δεν θα πλήξουμε επικοινωνιακά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
► Βγήκε ο “Γέρος του Μοριά” και τους ξεφώνισε για τον τρόπο που στα πρόσωπα των χαροκαμένων γονιών αντιμετωπίζουν οι Γεωργιάδηδες και οι Βορίδηδες επί της ουσίας την κοινωνία. Και λίγα τους “έσουρε” ο κυρ – Αντώνης.
► Ο Μαλτέζος του Άργους εκεί, “κολλημένος” στον κόσμο του. Έχει την ψευδαίσθηση ότι θα απολαμβάνει για πολύ σαφώς πλην εμμέσως την εύνοια του συστήματος Μητσοτάκη. Αμ δε… Δεν θέλει να αποδεχτεί ότι το διακύβευμα (καλώς ή κακώς) ήταν να φύγει ο Καμπόσος και όχι να γίνει ο ίδιος δήμαρχος.
► Τους έκραξε ο Γρηγόρης Γρίβας ο παιδίατρος του Άργους και συνετίστηκαν στον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας. Έβγαλαν μετά από λίγες ώρες σχετική ανακοίνωση ότι αύριο θα συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία των Τεμπών. Έτσι, με δελτίο τύπου τριών σειρών. Φοβούνται μήπως δυσαρεστήσουν κάποιον; Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτός “ο κάποιος” σε λίγο καιρό δε θα μπορεί ούτε να κυκλοφορήσει στην Αργολίδα;
► Έχουμε και τον Πτωχό. Σύμφωνα με… ανασφαλείς πληροφορίες θα διαθέσει πούλμαν η Περιφέρεια ώστε να μεταφερθούν δωρεάν οι Πελοποννήσιοι διαδηλωτές στην Αθήνα. Προφανώς και με τις ευλογίες του Σαμαρά;
► Πάντως ο Σταυρέλης της Κορίνθου το έγραψε στα ίσα: Ούτε δημοτικό συμβούλιο ούτε τίποτα. Ο δήμος συμμετέχει κανονικά στην αυριανή διαμαρτυρία.
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη –Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.