Φείδων Άργους – Μεσολόγγι 5-1 – Θρίαμβος στο φινάλε της Β΄ Εθνικής

Με εντυπωσιακή εμφάνιση και σύγχρονο ποδόσφαιρο, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας, τα κορίτσια του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους νίκησαν με 5-1 την ισχυρή ομάδα του Μεσολογγίου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν τριακόσιοι και πλέον φίλαθλοι οι οποίοι στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν θερμά και τις δύο ομάδες.

- Advertisement -

Σε έναν ακατάλληλο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κιβερίου, εξ αιτίας του οποίου σημειώθηκαν εφέτος πολλοί τραυματισμοί, οι παίκτριες του ΦΕΙΔΩΝΑ πέτυχαν πέντε τέρματα, όλα στο πρώτο ημίχρονο, με σκόρερς τις Μυρτώ Κολέμπα (3), Μαρίνα Συρμή και Μαριλένα Μούγιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Τότσικας χρησιμοποίησε για αρκετό διάστημα τις δωδεκάχρονες Ματράγκου Μαρία-Άτζελα και Πούλου Μαίρη όπως και τη δεκατριάχρονη Βασιλική Ευθυμίου που μαζί με τις δεκατετράχρονες Κεχαγιά Σοφία και Κουκουμάνου Μαρίλια αγωνίστηκαν στη Μικτή Αρκαδίας-Αργολίδας.

Φείδων (Δημήτρης Τότσικας): Κοντίλη, Κουκουμάνου (60′ Πούλου), Παπανικολοπούλου (46′ Δημητρίου), Σκυριώτη, Αρέστη (46′ Χύκα), Συρμή, Μούγιου, Κολέμπα, Κεχαγιά (60′ Ματράγκου), Τριανταφύλλου, Σαμπάνη (46′ Ευθυμίου).

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Heli Cars
Γερανιός-2
tabernaki
xalkidis
heli-cars
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
en_vogue
kookouvagia
Memento Nauplio
en _vogue
kookouvagia
memento1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη