Στην Εθνική Ομάδα WU15 η Βασιλική Ευθυμίου του Φείδωνα

Μετά τη Μυρτώ Κολέμπα (εθνική Νεανίδων) και τις Κουκουμάνου Μαρίλια, Κεχαγιά Σοφία (εθνική Κορασίδων), μία ακόμη ποδοσφαιρίστρια του ΦΕΙΔΩΝΑ, η δεκατετράχρονη Βασιλική Ευθυμίου, επελέγη από την ΕΠΟ για να πλαισιώσει την αποστολή της εθνικής ομάδας WU15 εν όψει του UEFA DEVELOPMENT TOURNAMENT στην Πορτογαλία.

Πρόγραμμα Αγώνων

13/12/2025 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΕΛΛΑΔΑ Complexo Desportivo Vila Real Santo António  11:00 (τοπ. Ώρα)

15/12/2025 ΕΛΒΕΤΙΑΕΛΛΑΔΑ Complexo Desportivo Vila Real Santo António 15:00 (τοπ. ώρα)

18/12/2025 ΕΛΛΑΔΑΤΣΕΧΙΑ Complexo Desportivo Vila Real Santo António 15:00 (τοπ. ώρα)

Ο πρόεδρος του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος  δήλωσε σχετικά: Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών δυστυχώς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, απουσιάζει».

«Είναι μεγάλη τιμή για τα κορίτσια, τις οικογένειές τους, το σύλλογο, το Δήμο Άργους-Μυκηνών και το ποδόσφαιρο της Αργολίδας, η πρόσκλησή τους στις εθνικές μας ομάδες. Δείχνει ότι εδώ και δεκατρία χρόνια  κάτι σοβαρό γίνεται στον ευαίσθητο και απαιτητικό χώρο  του ποδοσφαίρου Γυναικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο προπονητής κ. Δημήτρης Τότσικας θα συνεχίσουν την προσπάθεια παρά το γεγονός ότι έχουν τη συμπαράσταση μόνο από την ΕΠΟ, το Υπουργείο Αθλητισμού, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου. Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών δυστυχώς, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, απουσιάζει».

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη