Τρίτος ο Περσέας Άργους παρά την ήττα στην Πάτρα

Η γυναικεία ομάδα του Περσέα Άργους αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών στην Πάτρα απέναντι στην πρωτοπόρο και φαβορί για την πρώτη θέση Παναχαΐκή, γνωρίζοντας την ήττα με 3–1 σετ. Τα κορίτσια του Περσέα ήξεραν από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν απαιτητικό και προσπάθησαν να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο.

Παρά το γεγονός ότι η απόδοση της ομάδας δεν έφτασε τα επιθυμητά επίπεδα, κατάφερε σε αρκετά σημεία να πιέσει τον αντίπαλο και να δείξει χαρακτήρα. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν από τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα σε συνδυασμό με την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουν και να διορθώσουν τις αδυναμίες τους ειναι το εφαλτήριο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με στόχο σταθερότητα και βελτίωση.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στο Άργος την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Α.Ο. Αίολος Αγυιάς. Ο Περσέας Άργους είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς! Παναχαΐκή και Ερυθρός Αστέρας ισοβαθμούν με 24 βαθμούς.

Διαβάστε: Ματσάρα στην Πάτρα – Ισοπαλία ο Φείδωνας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη