Σήμερα, Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών διοργανώνει την 3η Γιορτή Γκόγκας στον πεζόδρομο του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Άργος, με ώρα έναρξης τις 18:00.
Θα γίνει ζωντανή παρασκευή γκόγκας από μικρούς και μεγάλους, ενώ θα λειτουργεί έκθεση τοπικών προϊόντων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά, τυριά, γκόγκες και γλυκά του τόπου μας.
Μαζί μας θα είναι και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος θα μαγειρέψει γκόγκες με συνταγή δικής του έμπνευσης.
Η βραδιά θα πλαισιωθεί από ζωντανή παραδοσιακή μουσική με το συγκρότημα «ΚΙΝΤΕΡΙΑ» και χορούς από τοπικούς χορευτικούς συλλόγους.
- Γαβρήλος – Καλαματιανός: Η κυβέρνηση οδηγεί τους συνταξιούχους στη φτωχοποίηση – Τα 5 αιτήματα
- Αρκαδία: Ποιοι θησαυρίζουν από τις ανεμογεννήτριες στην πλάτη των πολιτών που πληρώνουν πανάκριβο ρεύμα;
- 8ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών: Έξι σχήματα ενώνονται σε μια μοναδική μουσική συνάντηση
- Έκτακτο απαγορευτικό στην Αργολίδα: “Μπλόκο” σε δάση, πάρκα και περιοχές NATURA
- Αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο: 35 συλλήψεις – Όπλα, ναρκωτικά μέχρι και.. τόξο
- Πυρά Γαβρήλου κατά Μητσοτάκη – Κεραμέως: Πέταξαν μίλια μακριά για να στήσουν επικοινωνιακό σόου














