ΚορινθίαΚορίνθιος Κροίσος με 9 γράμματα

Κορίνθιος Κροίσος με 9 γράμματα

Ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της Globalworth Real Estate Investments Ltd, ο Έλληνας επιχειρηματίας Ιωάννης Παπαλέκας, γνωστός από τις εξορμήσεις σε κέντρα διασκέδασης του Λουτρακίου κατάγεται από το Ζευγολατιό Κορινθίας και δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια. Οι επενδύσεις του στη Ρουμανία έχουν εκτοξεύσει το χαρτοφυλάκιο του στο ιλιγγιώδης νούμερο των 752 εκατομμυρίων ευρώ και έχει κερδίσει δικαίως τον χαρακτηρισμό «ο άρχοντας του Real Estate».

Στο Βουκουρέστι και στη Τιμισοάρα το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο της Globalworth περιελάμβανε 11 ακίνητα σε κτίρια γραφείων και στη βιομηχανική ζώνη με τρέχουσες τιμές αξίας τα 600 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από αυτό, η εταιρεία έχει τρεις συναλλαγές σε εξέλιξη η οποίες θα πρέπει να οριστικοποιηθούν κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, δηλαδή τις εξαγορές της Unicredit στο Βουκουρέστι, καθώς και τον Πύργο Nusco και το κτηριακό συγκρότημα Green Court. Αυτά θα αυξήσουν την αξία του χαρτοφυλακίου της στα 752 εκατομμύρια ευρώ. Οι περισσότερες από τις επενδύσεις της εταιρίας βρίσκονται στο βορειοανατολικό τμήμα του Βουκουρεστίου, η οποία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη στη χώρα και προσελκύει σημαντικό αριθμό ενοικιαστών και αγοραστών.

Μέρος της έκθεσης για το χρηματιστήριο του Λονδίνου

Έχει επίσης τέσσερα έργα σε εξέλιξη, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι το Globalworth Campus και το Bucharest One.

Μετά την ολοκλήρωση τους σύμφωνα με την έκθεση που κατάθεσαν στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, θα αυξήσει την αξία του χαρτοφυλακίου της εταιρίας του για πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα