Το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας (Corinthian Cluster) συνδιοργανώνει αύριο, Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, από τις 11 πμ. έως και τις 5 μμ., στο ξενοδοχείο Alkyon Resort Ηotel & SPA στο Βραχάτι Κορινθίας την έκθεση «Taste Corinthia – Experience Corinthia».
Οι επισκέπτες (η είσοδος είναι ελεύθερη) θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα της Κορινθιακής γης αλλά και τους παραγωγούς τους.
Οι νέοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις του Δικτύου Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας και για το πώς μπορούν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το συλλογικό εγχείρημα που προωθεί την στρατηγική διασύνδεση του τουρισμού, των τοπικών προϊόντων και του πολιτισμού της Κορινθίας.
Η έκθεση πραγματοποιείται με συνδιοργανωτές τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Σύνδεσμο Ελλήνων Περιφερειολόγων.
Διαβάστε επίσης:
- Ο Γ. Ψυχογιός αποδομεί την οικονομική πραγματικότητα Μητσοτάκη
- “Δεσμοί Αίματος”: Η 233η εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος
- Ανατροπή στο καθεστώς των δημοσίων υπαλλήλων: Η καταγγελία της ΔΑΣ για απολύσεις και αξιολόγηση
- Νέα χρηματοδοτικά προγράμματα για επιχειρήσεις: Ενημερωτική εκδήλωση στις 15 Ιουνίου
- Προσοχή: Μη πόσιμο το νερό σε τέσσερις οικισμούς της Κορινθίας
- Τα παιδιά άφησαν τα κινητά και γέμισαν το ΔΑΚ Ναυπλίου











