ΑρκαδίαΕΒΕ Αρκαδίας: Η επιχειρηματικότητα είναι παντού

ΕΒΕ Αρκαδίας: Η επιχειρηματικότητα είναι παντού

Η ιδιαίτερη και με μεγάλο ενδιαφέρον συνάντηση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας για την επιχειρηματικότητα και την παρουσίαση καλών πρακτικών, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου το Επιμελητήριο Αρκαδίας υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο επιχειρηματία σε θέματα οικολογικής συνείδησης και όχι μόνο, κ. Παύλο Ευμορφίδη, Πρόεδρο και Ιδιοκτήτη ελληνικής – πολυεθνικής εταιρίας χαρακτηρισμένης ως success story.

Ο κ. Ευμορφίδης, μαζί με μία ομάδα ποδηλατών από την Ολλανδία, κατέφτασε στο Επιμελητήριο με ξύλινο ποδήλατο, προερχόμενος από το Άργος όπου είχε τιμηθεί από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο. Η ομάδα των ποδηλατών είχε ξεκινήσει από την Αθήνα την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, με σκοπό να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στην κρίση.

Την ποδηλατική διαδρομή διοργάνωσε η εταιρεία Coco-mat, της οποίας είναι δημιουργός και ιδρυτής της, μεταφέροντας το μήνυμα πως η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος προς την επίτευξη των προσωπικών και συλλογικών μας στόχων.

Ο κ. Βασίλης Αθανασιάδης, μέλος της Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα είναι πάντα στη διάθεση του επαγγελματία.

Ο κ. Ευμορφίδης άνοιξε την συζήτηση με τον δικό του μοναδικό ευρηματικό τρόπο μιλώντας για τις προσπάθειες και το ανοιχτό μυαλό που πρέπει να έχει ένας επιχειρηματίας ώστε να εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε ευκαιρία του δίνεται.

Με παραδείγματα από την επιχειρηματική του εμπειρία  ο κ. Ευμορφίδης κατάφερε να επηρεάσει αρκετούς από τους συμμετέχοντες, να τους προβληματίσει για τον τρόπο που πρέπει να βλέπουν το επιχειρείν. Η αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων, οι νέες ιδέες και λύσεις, η επικοινωνία με τους πελάτες και οι συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές είναι καινοτομία, είναι επιχειρηματικότητα. Αυτό ήταν και το συμπέρασμα της συζήτησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα