Αργολίδα3.200.000 € για την Αργολίδα

3.200.000 € για την Αργολίδα

Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, υπέγραψε την Παρασκευή 30 Μαρτίου, δύο πολιτιστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος έργα, που αφορούν την Αργολίδα, προϋπολογισμού 3.200.000 € από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πρόκειται για:

1. Την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρο Λυγουριού με προϋπολογισμό 1.700.000 €. Η κατασκευή του Πνευματικού Κέντρου, εξαγγέλθηκε από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Την μελέτη για το έργο την συνέταξε και την παρέδωσε δωρεάν ο Περιφερειακός Σύμβουλος και αρχιτέκτονας κ. Γιάννης Σαρρής.

 

2. Το κτίριο παροχής Συσσιτίων στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο με προϋπολογισμό 1.500.000 €. Το Συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου λειτουργεί εδώ και έντεκα χρόνια με πρωτοβουλία της εκκλησίας και συνεχίζει την προσφορά γευμάτων, προς τον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Η δράση αυτή θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί δίχως τη βοήθεια και συμβολή των εθελοντριών κυριών, που βοηθούν στο μαγείρεμα του φαγητού και τις προσφορές του κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα