Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΜας ενδιαφέρει. Ενδιαφέρονται;

Μας ενδιαφέρει. Ενδιαφέρονται;

Το Πανεπιστήμιο Πατρών σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 με θέμα:

“Βιωσιμότητα στη Διαχείριση Νερού στον Τομέα του Τουρισμού”

στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου CASTWATER – Coastal areas sustainable tourism water management in the Mediterranean. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Mediterranean (MED), δηλαδή ασχολείται με ζητήματα που άπτονται της Μεσογείου, ενώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη πολιτικών για τη βιωσιμότητα του νερού σε περιοχές με υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον, όπου η κατανάλωσή του σε περιόδους με υψηλή «επισκεψιμότητα» ανεβαίνει σε μεγάλα ύψη.

Την ημερίδα θα ανοίξει ο κ. Δημοσθένης Πολύζος (Αναπληρωτής Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Πατρών) ενώ θα μιλήσουν οι κ. Χρήστος Μπούρας (Αναπληρωτής Πρυτάνεως Οικονομικών, Προγραμματισμού και Εκτέλεσης Έργων Πανεπιστημίου Πατρών), κ. Νίκος Μπαλαμπάνης (Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας), κ. Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος (Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών), κ. Ιωάννης Καλαβρουζιώτης (Κοσμήτορας Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου), κα. Ειρήνη Καραθανάση (Υπεύθυνη Μελετών/Έργων Ύδρευσης ΔΕΥΑΠ), κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργακόπουλος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΜΒΑ, Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών ΔΕΥΑΠ) και κ. Γιώργος Τελώνης (Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος).

Στην ατζέντα της ημερίδας που μπορείτε να δείτε εδώ μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα και τα θέματα που θα παρουσιαστούν, ενώ αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην ημερίδα, παρακαλώ ενημερώστε μας σχετικά στέλνοντας email στο vmantadaki@upatras.gr<mailto:vmantadaki@upatras.gr> με τίτλο «Ημερίδα CASTWATER» και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας και την ιδιότητά σας.

Ευχαριστώ,

Χρήστος Ι. Μπούρας,

Καθηγητής Αναπληρωτής Πρυτάνεως Οικονομικών, Προγραμματισμού και Εκτέλεσης Έργων

Πανεπιστήμιο Πατρών

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα