ΑργολίδαΠλαστογράφησαν αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΥΑΕΡ

Πλαστογράφησαν αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΥΑΕΡ

Την  χαρακτηριστική επιπολαιότητα, η οποία σαφέστατα  εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τον τόπο  και τον πολιτικά- αυταρχικό τρόπο με τον οποίο διοικείται η νευραλγική ΔΕΥΑΕΡ του Δήμου Ερμιονίδας, αποκαλύπτουν  οι ακόλουθες καταγγελίες που δημοσιοποίησε σήμερα  η ΠΡΟΣΥΕΡ του  Τάσου  Λάμπρου, αλλά και τα  πλαστογραφημένα  (επίσημα) έγγραφα της εν λόγω Δημοτικής Υπηρεσίας, που θεωρητικά διακινούνται για την… απρόσκοπτη λειτουργία της…

Διαβάστε την μεμπτή και ξεκάθαρα επιλήψιμη μεθοδολογία, που έχουν «υιοθετήσει» με την ανοχή και προφανώς με  την γνώση του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, οι στενοί του συνεργάτες – ιθύνοντες της ΔΕΥΑΕΡ που δήθεν κόπτονται, για την (κατά τ΄ άλλα) χρηστή διοίκηση του δήμου τους..

ΘΕΜΑ :ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα σοβαρότατο θέμα που προέκυψε στην ΔΕΥΑΕΡ και αφορά στην Πλαστογράφηση Αποφάσεων του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ από τον Πρόεδρό της κ. Πάλλη Ιωάννη, καταστρατηγώντας πλήρως την νομιμότητα, την διαφάνεια και την χρηστή διοίκηση.

Συγκεκριμένα είχε σταλεί πρόσκληση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ κ. Πάλλη Ιωάννη για σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 με τουλάχιστον 33 θέματα ημερησίας διάταξης.

Από τις 28 αποφάσεις που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια από τις 5 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2018 και αφορούν την εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, διαπιστώσαμε ότι από τα επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ, ήταν παρόντες οι κ.κ. Ιωάννης Πάλλης, Παναγιώτης Αποστόλου, Τσεγκής Γεώργιος και Νεκτάριος Αντουλινάκης και απόντες ήταν οι κ.κ. Παναγιώτα Παπαδημητρίου, ΚωστούλαΦασιλή και Δαμιανός Κουτούβαλης.

Βλέπετε ενδεικτικά ένα απόσπασμα Απόφασης από την εν λόγω συνεδρίαση, όπως αυτό έχει ανέβει στην Διαύγεια, που παρουσιάζει την σύνθεση των παρόντων και των απόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ:

 

 

Πρόσφατα λάβαμε γνώση ότι ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ,κ. Τσεγκής Γεώργιος, την 7η Φεβρουαρίου 2018 είχε αποστείλει ενημερωτικό σημείωμα στην ΔΕΥΑΕΡ με αριθμό πρωτοκόλλου 293/07-02-2018, με το οποίο ενημέρωνε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ ότι δεν παραβρέθηκε στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΕΡ στην συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, λόγω οικογενειακού του θέματος.

Βλέπετε το έγγραφο του κ. Τσεγκή Γεωργίου προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ:

 

 

Από τα παραπάνω προκύπτει ξεκάθαραότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ κ. Πάλλης Ιωάννης, Πλαστογράφησε και Παραποίησε τις Αποφάσεις και τα Πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΡ της Συνεδρίασης της 2ας Φεβρουαρίου 2018.

Αντί να αναβάλει την συνεδρίαση, εφόσον δεν είχε απαρτία (παραβρέθηκαν τρία μέλη από τα επτά), παραποίησε την σύνθεση και εμφάνισε τον κ. Τσεγκή Γεώργιο παρόντα, παρόλο που αυτός απουσίαζε.

Εν συνεχεία στις 5 Φεβρουαρίου 2018 ξεκίνησε η ΔΕΥΑΕΡ να αναρτά στην Διαύγεια τις πλαστογραφημένες και παραποιημένες Αποφάσεις της εν λόγω συνεδρίασης, με πρώτη από όλες την Απόφαση Ορισμού Υπευθύνου Χλωρίωσης 2018.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις των παράνομων και πλαστογραφημένων αυτών αποφάσεων, οι οποίες αφορούσαν πλήθος σοβαρότατων θεμάτων απευθείας αναθέσεων κ.λ.π.,  παρόλο που είχε κατατεθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2018 το Ενημερωτικό Σημείωμα από τον Σύμβουλο κ. Τσεγκή Γεώργιο.

Τον αγνόησαν από την ΔΕΥΑΕΡ και συνέχισαν τις αναρτήσεις των παράνομων αποφάσεων μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2018, φτάνοντας τον αριθμό των αποφάσεων αυτών τουλάχιστον 28.

Βλέπετε υπογραμμισμένες με κόκκινο χρώμα τις Παράνομες και Πλαστογραφημένες Αποφάσεις, με την σειρά που αναρτήθηκαν στην Διαύγεια από 5 έως 13 Φεβρουαρίου 2018:

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

απαιτείται να απαντήσουν άμεσα οι κ.κ. Παναγιώτης Αποστόλου και Νεκτάριος Αντουλινάκης, εάν  ήταν παρόντες στην εν λόγω συνεδρίαση της 2ας Φεβρουαρίου 2018 και εάν συμμετείχαν στην παράνομη συνεδρίαση του Δ.Σ. λόγω έλλειψης απαρτίας και στην Πλαστογραφία των Αποφάσεων και των Πρακτικών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ, αφού παρουσιάζουν παρόντα τον κ. Τσεγκή Γεώργιο ενώ αυτός απουσίαζε, ή απουσίαζαν και αυτοί και την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ κ. Πάλλης Ιωάννης.

Δεν μπορούσα να μην αντιδράσω σε αυτή την παρανομία, από την ώρα που έλαβα γνώση αυτής, διότι οι αποφάσεις που πλαστογραφήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Διαύγεια,αφορούν την συνέχεια του πάρτι των απευθείας αναθέσεων της ΔΕΥΑΕΡ, νέα χαράτσια στους Δημότες και θέματα Δημόσιας Υγείας.

Ενδεικτικά σας παρουσιάζω την Παράνομη Απόφαση 19/2018 η οποία αφορά στον “Ορισμό Υπευθύνων Απολύμανσης Νερού Ύδρευσης για το έτος 2018” , για την οποία ο κ. Πάλλης Ιωάννης επαίρεται σε Δελτίο Τύπου της ΔΕΥΑΕΡ, ισχυριζόμενος ότι τα έχει κάνει όλα νόμιμα σχετικά με την χλωρίωση του νερού στον Δήμο Ερμιονίδας:

 

Ενδεικτική είναι μία ακόμα Απόφαση απευθείας ανάθεσης στο Δικηγόρο Αθηνών και Νομικό Σύμβουλο πλέον της ΔΕΥΑΕΡ και του Δήμου Ερμιονίδας κ. Ζυγούρη Παναγιώτη, μετά τις δεκάδες αναθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ που του έχουν γίνει, προκειμένου να δώσει κατά παραγγελία γνωμοδοτήσεις ή να παράσχει νομικές συμβουλές στην παρούσα Δημοτική Αρχή.

 Βλέπετε την Παράνομη Απόφαση 47/2018, σύμφωνα με την οποία γίνεται απευθείας ανάθεση ύψους 3,968€ στον κ. Ζυγούρη, προκειμένου αυτός να γνωμοδοτήσει για την τιμολόγηση της λυματολάσπης των ξενοδοχείων:

Βέβαια, παρόλη την Γνωμοδότηση και τις νομικές συμβουλές του κ. Ζυγούρη Παναγιώτη αξίας 3.968€, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή βούλιαξε στην λυματολάσπη των ξενοδοχείων και το θέμα δεν πέρασε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω της εμμονής της Διοίκησης του Δήμου για την αναδρομικότητα των χρεώσεων από το έτος 2015.

Κύριε Δήμαρχε του Δήμου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή, ως Επικεφαλής και Υπεύθυνος όλων των Υπηρεσιών του Δήμου Ερμιονίδας και ως Πολιτικός Προϊστάμενος του κ. Πάλλη Ιωάννη,

  • Είσαστε γνώστης της Πλαστογράφησης των Αποφάσεων και των Πρακτικών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ της Συνεδρίασης της 2ας Φεβρουαρίου 2018 ή όχι;
  • Είσαστε γνώστης του Ενημερωτικού Σημειώματος του κ. Τσεγκή προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ με αριθμό πρωτοκόλλου 293/07-02-2018 ή όχι;
  • Ζητώ την άμεση ακύρωση όλων των Παράνομων και Πλαστογραφημένων Αποφάσεων της ΔΕΥΑΕΡ.
  • Ζητώ την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω σοβαρότατο θέμα.
  • Σε καλώ άμεσα να ζητήσεις την Παραίτηση του κ. Πάλλη Ιωάννη από Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ και από Δημοτικό Σύμβουλο Ερμιονίδας, στην περίπτωση που αυτός δεν έχει το Φιλότιμο να το πράξει από μόνος του.
  • Σε καλώ να κάνεις τον απολογισμό σου για την “αμαρτωλή” ΔΕΥΑΕΡ, όπως την αποκαλούσες προεκλογικά, για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της ΑΜΑΡΤΙΑΣ της σημερινής Διοίκησης του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΡ, σε σχέση με την πλαστογράφηση των αποφάσεων, το πάρτι των απευθείας αναθέσεων, την επιβολή παράνομων χαρατσιών στους Δημότες της Ερμιονίδας, την λειτουργία παραμάγαζων και την απαράδεκτη ποιότητα του νερού που τρέχει στις βρύσες μας.

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες σας ενημερώνω ότι λόγω της τεράστιας σοβαρότητας του θέματος ο φάκελος της εν λόγω υπόθεσης θα διαβιβαστεί άμεσα από εμένα στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα