ΑργολίδαΔράσεις απο τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Δράσεις απο τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” σας προσκαλεί το Σάββατο 19 Μαίου και ώρα 7:00 μ.μ. στην ημερίδα – ενημέρωση με θέμα: “Τα δικαιώματα των ασθενών μακροχρόνιων παθήσεων” στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος, επί της οδού Κορίνθου 23.

Ομιλήτριες οι κυρίες Ζωή Γραμματόγου (Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – Πρόεδρος συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών) και Μαρία Σκορδίλη (Δικηγόρος Αθηνών-Διαμεσολαβήτρια, LL.M. Information Technology & Commercial Law (University of Southampton Diploma in Negotiations), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν.Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ανακοινώνει τη διενέργεια κύκλου δωρεάν προληπτικών εξετάσεων των πολιτών του Ν. Αργολίδας.

Η αρχή θα γίνει με τον δωρεάν δερματολογικό έλεγχο για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις για την πρόληψη άλλων μορφών καρκίνου. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο, από ιατρούς δερματολόγους που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 31η Μαΐου τηλεφωνικά στο 2751068858 τις παρακάτω ώρες και μέρες:

Δευτέρα 10:00π.μ. – 1:00μ.μ.
Τρίτη 10:00π.μ. – 13:00μ.μ.
Τετάρτη 18:00μ.μ.- 21:00μ.μ.
Πέμπτη 10:00π.μ. – 13:00μ.μ.
Παρασκευή 10:00π.μ.– 13:00μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα