Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρκαδίαΕπιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “CO-LABOURATIVE LAB” ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος “coLABOURative LABπου υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επέδειξε για μία ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης,  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης για τις ανάγκες συμπολιτών.

Σημειώνεται ότι ο  Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Παρασκευάς Κατσικερός και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουρτσουκλής παρευρέθησαν στην εκδήλωση – συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης την Δευτέρα 25 Ιουνίου στο γήπεδο της Κάρτσοβας, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα είναι πάντα παρόν σε κάθε κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

ΥΠ.ΟΙΚ: ΚΑΤΑ 390 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΑΪΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Στα 2,974 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν φέτος το Μάιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές (συμπεριλαμβανομένων των εκκρεμών επιστροφών φόρων) του Δημοσίου προς τους ιδιώτες και μειώθηκαν κατά 390 εκατ. ευρώ από τα 3,364 δισ. ευρώ τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών, οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές της Γενικής Κυβέρνησης ανήλθαν τον Μάιο σε 2,385 δισ. ευρώ από 2,623 δισ. ευρώ τον Απρίλιο (-238 εκατ. ευρώ) και οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων ήταν 589 εκατ. ευρώ από 741 εκατ. ευρώ έναν μήνα πριν (-152 εκατ. ευρώ).

 ΑΑΔΕ: ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ «ΠΕΡΝΟΥΝ» ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΔΑΓΚΑΝΑ» ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) στα πλαίσια της στρατηγικής της για την αναβάθμιση της ποιότητας της εξυπηρέτησης των πολιτών, κατά τη διεκπεραίωση των συναλλαγών τους με τις Τελωνειακές Υπηρεσίες αυτής, εκδίδει επικαιροποιημένο τον «Οδηγό για την ενημέρωση των ταξιδιωτών».

Ο εν λόγω οδηγός αποσκοπεί στην έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που ενδέχεται να τους απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όπως η μεταφορά αγαθών στις αποσκευές τους (ατέλειες, απαλλαγές, αγορές από Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, ρευστά διαθέσιμα, κ.λπ).

Αναλυτικότερα, δείτε τι ισχύει για τις ατέλειες, τα προϊόντα καπνού, και τα αλκοολούχα ποτά στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα