7 συν 1

Την Καλλιρρόη πρότεινε ως υποψήφια Βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής ο Χειβιδόπουλος…

Γεύσεις και Όψεις εκεί στον τσαντίρ – μαχαλά του Πορτοχελιού. Γειά σου κυρ Τάσο μας – με τις Αντιπεριφερειακές πολιτιστικές ανησυχίες! (χαχαχαχα)

Πως τα καταφέρνει πάντως να είναι μόνιμος πελάτης μου, μια στην Στήλη του Κακού, μια στο 7+1. Ο άνθρωπος ενδείκνυται για παντού… (Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει από Σεπτέμβριο).

Τελικά δεν θα είναι έτοιμη η Μαρίνα του Πορτοχελιού περί τα τέλη Ιουλίου όπως είχατε εκτιμήσει σε σχετικές σας δηλώσεις αγαπητέ κύριε Λαδά. (Μήπως προλάβουμε της Παναγίας;)

Έσβησε η φωτιά στον Αυλώνα χάριν στην ετοιμότητα της Πυροσβεστικής και την αγαστή συνεργασία που διατηρούν με τους τρελούς εθελοντές. Ιχνηλάτη Ρόζο και ΣΙΑ….( Όχι CIA)

Τώρα έχουν αρχίσει τα κατά τόπους πανηγύρια. Η χαιρετούρα θα πέφτει σύννεφο, καθώς η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει για τα καλά και ας είναι τα μπάνια του λαού…

Που θα παίξει ο Ν. Παππάς; Πάντως εγώ τον «κόβω» ή όλα ή τίποτα…

+ 1

Για το Δημήτρη τον σκηνοθέτη, έχει κλείσει το θέμα… Καθώς θα ανεβάσει το έργο: «Αντιπεριφέρεια αγάπη μου»! Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω τελικά θα απογίνει, πάντως εισιτήρια θα κόψει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα